Xavier Naidoo fanlarından özür diledi!

Güncelleme Tarihi:

Xavier Naidoo fanlarından özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2022 10:43

Bir zamanların en ünlü starları arasında yer alan Xavier Naidoo, geçmişte yaptığı hatalardan dolayı fanlarından, ailesinden ve arkadaşlarından özür diledi.

Haberin Devamı

O bir zamanlar Almanya’nın en ünlü starları arasındaydı. Albüm ve single çalışmaları Almanya’nın en çok satanlar listesinde yer alan Xavier Naidoo, aşırı sağcı ‘İmparatorluk Vatandaşları’ adlı Reichsbürger hareketine yakın görüşleri paylaşması ve onların mitinginde konuşmalar yapmasıyla bir anda sevenlerini şoke etti. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla komplo teorisyenlerinin peşinden giden Xavier Naidoo, hakkındaki aşırı sağcı iddiaları da hep geri çevirdi. Almanya’nın bağımsız bir ülke olmadığını söyleyen Naidoo, salgının başlamasıyla birlikte korona karşıtlarının saflarında yer aldı.

‘YAPTIĞIM HATALARI FARK ETTİM’
Bu süre içinde yaptığı şarkılar tutmayan ve konserler veremeyen Xavier Naidoo, yıllar sonra geri dönüş yaptı. YouTube kanalından «#OneLove» adlı bir video paylaşan Naidoo, tüm sevenlerinden özür diledi ve geçmişte yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu anladığını söyledi. Ukrayna savaşının gözlerini açtığını belirten Naidoo, birçok mağdurla görüşme imkânı bulduğunu ve eleştirel sorulara yanıt vermek zorunda kaldığını ifade etti. Naidoo, “Ne kadar yanlış yolda olduğumu ve son yıllarda nasıl hatalar yaptığımı fark ettim. Rahatsız edici açıklamalarımdan ve provokatif paylaşımlarımdan dolayı ailemden, arkadaşlarımdan ve fanlarımdan özür dilerim” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!