Vahşi cinayet burada işlenmişti! 41 yıl sonra...

Güncelleme Tarihi:

Vahşi cinayet burada işlenmişti 41 yıl sonra...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2020 12:21

Almanya’nın Aschaffenburg kentinde evli ve iki çocuk babası 57 yaşındaki Norbert B., 1979’da 15 yaşında olan Christiane J.’i kaçırmak, tecavüz etmek ve öldürmekle suçlanıyor. Sanık, cinayetin işlendiği tarihte 18 yaşından küçük olduğu için gençlik mahkemesinde yargılanıyor. Basına kapalı yapılan duruşmalarda sanık suçlu bulunsa bile, gençlik ceza yasası gereği en fazla 10 yıl hapis cezası alabilecek.

Haberin Devamı

POLİS ve savcılık cinayetin işlendiği tarihte Norbert B.’den şüphelenip sorguya almış. Norbert B. ise ifadesinde genç kızı güzel bulduğunu ve ondan hoşlandığını itiraf etmiş, ancak cinayeti işlemediğini söyleyerek suçlamaları reddetmişti. Cinayet dosyasını yeniden açan savcılık, bu kez Norbert B.’ye öldürülen genç kızın sağ göğsündeki ısırıktan ulaştı. Diş doktoru, ısırığın Norbert B.’ye ait olma ihtimalinin çok güçlü olduğu yönünde rapor hazırladı. 10 duruşma sonunda sonuçlanması beklenen davada 40 tanık dinlenilecek.
Savcının iddianamesinde sanık hakkında şu iddialar yer aldı; Norbert B., komşuları olan ve o dönemde daktilo kursuna giden 15 yaşındaki Christiane J.’yi kurs çıkışı tarihi sarayın bulunduğu parka götürdü. Genç kızı çalılıkların arasına sürükledi. Üzerindeki kıyafetlerin bir kısımını çıkardı. Genç kıza tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdü. Cesedini de 15 metrelik kayalıklardan nehre attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!