Utrecht Turizm Fuarı kapılarını Açtı

Güncelleme Tarihi:

Utrecht Turizm Fuarı kapılarını Açtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2024 11:02

Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı kapılarını açtı. Hollandalı tur operatörlerinin büyük ilgi gösterdiği fuarın resmî açılışı dolayısıyla THY standında resepsiyon düzenlendi.

Haberin Devamı

RESEPSİYONA, Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, Lahey Kültür ve Tanıtma Müşaviri Pınar Bilgen Ermiş, Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy, THY Hollanda Müdürü Şerafettin Ekici, firma temsilcileri ile Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işverenler ve Türkiye’den davetliler katıldı. Her yıl ocak ayında açılan fuarı, Utrecht Jaarbeurs gösteri merkezinde medya ve acentelere yönelik tanıtım, THY standı önünde pasta kesilerek başladı. Normal ziyaretler için 11-14 Ocak arası kapılarını ziyaretçilere açacak olan fuara bu yıl ilginin büyük olması bekleniyor. Lahey Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği’nin verdiği bilgiye göre, bu yıl düzenlenen fuara Türkiye’den 25’in üzerinde firma katılıyor.

Utrecht Turizm Fuarı kapılarını Açtı

Utrecht Turizm Fuarı kapılarını Açtı

Utrecht Turizm Fuarı kapılarını Açtı
ÇOK ÖNEMLİ BİR DESTİNASYON
Açılışta konuşan Büyükelçi Selçuk Ünal, öncelikle basın mensuplarının ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Utrecht Turizm Fuarı’nın, Türkiye’nin çok önem verdiği fuarlardan biri olduğunu belirten Ünal, Hollanda’nın turizm konusunda en büyük destinasyonlardan biri olduğunu söyledi. Büyükelçi Ünal, “Geçen yıl 1 milyonu aşkın Hollandalı dostumuzu ülkemizde ağırladık. Bu yıl da bu rakamlar gün be gün artıyor” dedi. Büyükelçi Ünal ile davetliler, daha sonra stantları gezerek tur operatörlerinden bilgi aldı. Fuarın en çok ilgi çeken stantları Marmaris, Fethiye, Bodrum oldu.

BAKMADAN GEÇME!