Ülkenin en iyisi Ali Eren

Güncelleme Tarihi:

Ülkenin en iyisi Ali Eren
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2023 12:53

Almanya’nın bir numaralı boks dergisi ‘BOXIN1’, başarılı ağır sıklet boksörü Ali Eren Demirezen’i yılın en iyi boksörü seçti.

Haberin Devamı

TÜRK boksör Ali Eren Demirezen, Alman boks dergisi ‘BOXIN1’ tarafından yılın en iyi boksörü seçildi. Sporcunun promotörü ve EC BOXING Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, Demirezen’in performansından oldukça memnun olduğunu vurgulayarak, “Geçen yıl dünya şampiyonluğu adayları arasında bulunan Gerald Washington’u kendi evinde teknik nakavtla yenen Ali Eren Demirezen, ardından yine dev isimlerden Kevin Johnson’u devirdi. ABD’nin başarılı boksörlerinden Adam Kownacki’yi de yenince dünyanın en iyi boksörleri arasında yer aldığını ispatladı. Önümüzdeki dönemlerde dünyanın zirvesindeki karşılaşmalara çıkması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Sporcusunun daha büyük ödülleri hak ettiğini belirten EC BOXING kulübü baş antrenörü Bülent Başer, “Geçen yıl yine Almanya’da boksun Oscar’ı ödülünü de alan Ali Eren Demirezen, gün geçtikçe daha da kendisini geliştiriyor. Bu da ödülleri ardı ardına toplamasını sağlıyor” diye konuştu. Ali Eren Demirezen, profesyonel arenada bugüne kadar çıktığı 17 maçın 16’sını kazandı.

Haberin Devamı

Ülkenin en iyisi Ali Eren

Erol Ceylan, Ali Eren Demirezen

BAKMADAN GEÇME!