Türkspor Augsburg 'Ben de varım' dedi

Güncelleme Tarihi:

Türkspor Augsburg Ben de varım dedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 11:39

Landesliganın güçlü ekiplerinden Dinkelsbühl takımı ile kendi sahasında karşılaşan Türkspor zorda olsa 3 puan alarak puan sayısını 7’ye çıkardı.

Haberin Devamı

Almanya’nın Augsburg kentinin takımı Augsburg Türkspor tarihinde ilk defa mücadele etme fırsatı yakaladığı Landesliga da 3. maçında zorda olsa 3 puan alarak puan sayısını 7’ye çıkardı.

GALİBİYET 2.YARI GELDİ

Landesliganın güçlü ekiplerinden Dinkelsbühl takımı ile kendi sahasında karşılaşan Türkspor karşılaşmanın 8. dakikasında müdafanın bir anlık hatası sonucu 1-0 geriye düştü. Golden sonra beraberliği yakalamak için uğraş veren Türkspor ilk devrede bunu başaramadı. İkinci devreye hızlı başlayan takımımız bekledigi gole 52 dakikada Afrikalı Faye ile ulaştı.Yıldırımın geriden getirdiği topu iyi kullanan Faye, Türkspor un beraberlik golünü attı 1-1.

İDRİS HAYAT VERDİ

Golden sonra baskılarını artıran Türkspor kuvvetli rakibinin tehlikeli ataklarını başarı ile önlerken aradığı gole ancak 82. dakikada İdris ile ulaştı. Bu oyuncu soldan gelen bir ortayı güzel bir vuruşla kalecinin sağından rakip takım filelerine gönderdi 2-1. Bu arada takımın genç oyuncusu Yıldırım 66. dakikada kırmızı kart görerek saha dışında kaldı. Augsburg Türkspor bu galibiyetle puanını 7’ye çıkararak şampiyonluk yarışında rakiplerine ben de varım dedi.

Türkspor Augsburg Ben de varım dedi


Türkspor kuvvetli rakibinin tehlikeli ataklarını başarı ile önlerken aradığı gole ancak 82. dakikada İdris ile ulaştı. Bu oyuncu soldan gelen bir ortayı güzel bir vuruşla kalecinin sağından rakip takım filelerine gönderdi. (Yukarıda) İdris attığı bu gol ile skoru 2-1’e getiren ve takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!