Türk Tiyatro Festivali sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Türk Tiyatro Festivali sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2015 11:56

Frankfurt’ta ikinci kez düzenlenen Türk Tiyatro Festivali, duygulu anlarla sona erdi. Sırça Hayvan Koleksiyonu oyunun yönetmeni ile oyuncuları izleyicilerle kapanışta buluştu

Haberin Devamı

Tiyatro Frankfurt’un ikinci kez düzenlediği Türk Tiyatro Festivali, Langen’de, Sırça Hayvan Koleksiyonu ile sona erdi. Festivalin kapanış konuşmasını yapan Frankfurt Konsolosu Özkan Durmaz, tiyatroseverlerden festivale sahip çıkmalarını istedi.

Festival programı çerçevesinde Frankfurt’ta düzenlenen panelin yanı sıra Rüsselsheim ve Langen’de sahnelen oyunlar büyük ilgi gördü.

Türk Tiyatro Festivali sona erdi


Festivalin son oyunu, Tennessee Williams’ın eserinden uyarlanan Yıldırım Fikret Urağ’ın yönetmenliğini yaptığı Sırça Hayvan Koleksiyonu’nda Ayşecan Tatari’nin yanı sıra Edip Tepeli, Sevil Aki ile Tanju Girişgen rol aldı.

Türk Tiyatro Festivali sona erdi


Performanslarıyla büyük beğeni kazanan sanatçılar oyundan sonra izleyicilerle buluştu.

Türk Tiyatro Festivali sona erdi


Frankfurt sokaklarında gezerken “Burası bizim bir kentimiz” duygusunu yaşadıklarını kaydeden yönetmen Fikret Urağ, “Sizlerle aynı kaygıları, aynı duyguları yaşamaktan, aynı organizasyonun içinde olmaktan çok mutluyuz. Sizinle olmak çok güzeldi” diye konuştu.

İlk kez bir turneye katıldığını belirten Ayşecan Tatari ise “Bu benim için çok kıymetli. Sahnede sizlerin enerjisini hissettim. Şu anki güzel buluşma için de çok teşekkürler” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!