Türk milletine teşekkür etti

Güncelleme Tarihi:

Türk milletine teşekkür etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 14:09

Kurulduğu 15 yıldan bu yana Türkiye ve Almanya’da 500’ün üzerinde akülü ve 150’nin üzerinde de normal tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine dağıtan Avrupa Elele Engellilere Yardım Konfederasyonu bu kez, Almanya’ya sığınan Azerbaycanlı engelli çifte yardım elini uzattı.

Haberin Devamı

Bir bacağı olmayan Kamale Babazade ile iki ayağı da felç olan eşi Qasimav Hüseyin’e Konfederasyon binası önünde, bir akülü diğere normal iki tekerlekli sandalye teslim edildi. Sandalyelerin alınması için Konfederasyon Genel Başkanı Cengiz Hocazade kadar, Kuzey Bavyera Türk-Alman Kadınlar Kulübü  Başkanı İlknur Reiche ’de şahsi maddi destekte bulundu

TÜRK MİLLETİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Azerbaycan’da Rusça öğretmeni olan Kamale Babazade, Türkiye’de de tedavi gördüğünü, burada da hem kendisine hem de eski bir boksör olan eşi engelli Qasimav’a yardım elinin yine Türklerden geldiğini belirterek, Türk milletine teşekkür ediyorum dedi.

Türk milletine teşekkür etti


Haberin Devamı

İKİ DEVLET BİR MİLLETİZ

Cengiz Hocazade de, bizler iki devlet bir milletiz diyerek, Babazade çiftine kapılarının ardına kadar açık olduğunu vurguladı.

İlknur Reiche’de, engelli kardeşlerimizin mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur diye konuştu. Akülü tekerlekli arabaların tesliminde Konfederasyon ’un diğer üyeleri de hazır bulunurken, Azerbaycanlı çift evlerine alkışlarla uğurlandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!