Türk iş insanından 5 milyon Euro’luk yatırım

Güncelleme Tarihi:

Türk iş insanından 5 milyon Euro’luk yatırım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2023 10:01

Bamberg doğumlu 36 yaşındaki genç girişimci Hüseyin Çakır, 5 milyon Euro’luk yatırım yaparak Fürth kentinde ‘First Class’ adıyla konaklama ve eğlence salonu olarak kullanılacak bir işletme açtı. Yaklaşık 2 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan tesisin açılış törenine, Fürth Belediye Başkanı Thomas Jung, Fürth Emniyet Müdürü Bernd Wolf, DİTİB Eyalet Birliği Başkan Yardımcısı Gülay Arık, DİTİB Fürth Başkanı Refet Avcı da katıldı.

Haberin Devamı

 

GELECEK sene salonun yakınlarında içerisinde Türk hamamı, masaj salonları ve yüzme havuzlarının bulunacağı 3.2 milyon Euro’luk yeni bir tesisin inşaatına daha başlanacağını açıklayan Hüseyin Çakır, inşaat ve emlak alanında meslek eğitimini tamamladıktan sonra bu alanda alım-satım işiyle ilgili bir şirket kurduğunu belirtirken, erken dönemde emlak yatırımı yaptığını söyledi. Çakır, “Fürth sınırları içerisinde arsayı satın alıp büyük salon inşaatına başladığımda, insanları eve kapatan koronavirüs salgını ortaya çıktı. Bize en büyük maddi ve manevi desteği veren babamızı da bu hastalıktan kaybettik. Koronavirüsün ortaya çıkması ve babamızı kaybetmemiz nedeniyle inşaat çalışmalarına ara verdim. Ancak bugün salonumuzu açmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

Türk iş insanından 5 milyon Euro’luk yatırım

Thomas Jung

Haberin Devamı

BAŞARILAR DİLİYORUM
Fürth Belediye Başkanı Thomas Jung ise şunları söyledi: “Furth sınırları içerisinde genç bir girişimci Hüseyin Çakır’ın, otel ve konser salonu açması sevindirici. Bu salondan sonra içerisinde eğlence merkezi, hamam, terapi merkezi içeren büyük bir otel inşaatına başlayacağını yeni öğrendim. Genç yaşta yaptığı girişimlerinden dolayı ekonomimize katkı sunan genç Çakır’ı kutluyorum ve başarıların devamını diliyorum.” Fürth Emniyet Müdürü Bernd Wolf da “Hüseyin Çakır’a yapacağı diğer girişimlerde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Türk iş insanından 5 milyon Euro’luk yatırım

Türk iş insanından 5 milyon Euro’luk yatırım


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!