Türk boksörler altı dalda yarışıyor

Güncelleme Tarihi:

Türk boksörler altı dalda yarışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2022 10:11

Almanya’da her yıl geleneksel olarak verilen ve ‘Boksun Oscar’ı olarak kabul edilen ‘Herqul German Boxing Awrds’ ödülleri için kıyasıya yarış devam ediyor. 4 Eylül’de Berlin’de verilecek ödülleri başarılı sinema sanatçısı Oktay Kaynarca takdim edecek. Türk kulübü EC Boxing’in sporcuları ise altı dalda yarışıyor.

Haberin Devamı

MERKEZİ Hamburg’da yer alan Türk boks kulübü EC Boxing’in ekibi bu yıl altı kategoride ödüle layık görülenler arasında yarışıyor. Yılın promotörü olarak Erol Ceylan, yılın antrenörü olarak Bülent Başer, yılın en iyi boksörü olarak Ali Eren Demirezen, yılın en iyi dönüş yapan boksörü (Comeback) Mahmoud Charr ve yılın en iyi yeteneği olarak da kulübün boksörü (Newcomer) Viktor Faust adaylar arasına layık görüldü. Boks dalındaki sekiz yarışın altısında EC Boxing sporcuları yer alıyor. Yapılan oylamalar neticesinde sporcular ilk sıralardaki yerlerini korumaya devam ediyor. Amerika’daki son maçında iyi bir performans gösteren Ali Eren Demirezen, hem yılın en iyi boksörü hem de yılın en iyi maçı dallarında aday gösterildi.

Türk boksörler altı dalda yarışıyor
Erol Ceylan

Haberin Devamı

‘HEYECAN DORUKLARA ULAŞTI’
EC Boxing Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, yarışmanın çok heyecanlı ilerlediğini belirterek, “Böyle bir ödül törenini hayata geçiren tüm organizatörlere çok teşekkür ediyorum. Adayların hepsi birbirinden iyi sporculardan oluşuyor. Bu da yarışmanın çok çekişmeli geçmesine neden oluyor. Kulübümüzden çok sayıda sporcumuzun bu yarışmaya layık görülmesi ve ön sıralarda yer alması bizi çok mutlu ediyor. Yıllardır ringlerde kazandığımız altın kemerlerin burada takdir ediliyor olması bizi ayrıca gururlandırıyor. Boks severler bizleri desteklemek için oy verirlerse memnun oluruz” dedi.

Türk boksörler altı dalda yarışıyor
Bülent Başer

‘KAZANIRSAK İLK OLACAK’
EC Boxing Başantrenörü Bülent Başer ise Almanya’da yaşayan bir yabancı olarak böylesi önemli bir ödüle layık görülmenin kendilerine büyük gurur vereceğini belirterek, “Şayet kazanırsak böyle bir ödülü Almanya’da kazanan ilk Türk olacağız. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bizi bu ödüle layık gören ve böylesine önemli bir yarışmayı düzenleyen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!