TC Medical Point Münih sağlık hizmetinde sınır tanımıyor

Güncelleme Tarihi:

TC Medical Point Münih sağlık hizmetinde sınır tanımıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2024 13:07

TC Ticaret Bakanlığı’nın desteklediği ve yüzde 70 teşvikli özelliğiyle dünyada ilk ve tek yasal paylaşımlı sağlık turizm ofisi olan TC Medical Point Münih ofisi hizmet’te sınır tanımıyor.

Haberin Devamı

TC Ticaret Bakanlığı’nın desteklediği ve yüzde 70 teşvikli olan özelliğiyle dünyada ilk ve tek yasal paylaşımlı sağlık turizm ofisi olan TC Medical Point Münih ofisi, her hafta deneyimli ve tecrübeli doktorları misafirlere ön tanı görüşmeleri yapıyor. Bu hafta da diş hekimi Mehmet Taş ve diş hekimi Aycan Işık Taş’ın üstlendiği Lightstone Sağlık Turizmi Acentası, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Nejdet Şişman, Obezite ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Utku Tantoğlu ile Clinic Turkey ve Clinic Hair sahibi Serdar Bilgili’nin katkılarıyla, T.C. Medical Point Münih ofisinde misafirlerin ön tanı görüşmeleri başarıyla tamamlandı.

TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ ALANINDAKİ GÜCÜ...
Türkiye’nin önde gelen uzman doktorlarını bir araya getirerek sağlık turizmine önemli katkılarda bulunan TC Medical Point Münih ofisine gelen misafirlerin ön tanı işlemleri başarıyla tamamlandı ve ihtiyaçlarına uygun tedavi planları oluşturma fırsatı sağlandı. TC Medical Point Münih ofisi, Türkiye’nin sağlık turizmi alanındaki gücünü uluslararası alana taşıyarak, yüksek standartlarda sağlık turizmi hizmetlerine erişim sağlayan hastalar için önemli bir merkez haline gelmeye devam ediyor. Türkiye’deki Tıbbi ve Estetik Tedavi Merkezlerini temsilen Münih temsilcisi TC Medical Point yetkili Genel Müdürü Tuncay Yıldırım, “Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren 60 sağlık kuruluşu, Sağlık ve Ticaret Bakanlıkları’nın da onayıyla, dış ülkelerde döviz getirisi ve ülkeyi tanıtım amacıyla ve uzman elemanları Münih’e getiriyor” dedi. Yıldırım, Hematoloji, onkoloji ve bu alanda sunulan tedavi yöntemleri, diş, göz tedavileri, genel cerrahi, estetik, saç ekimi, termal tedavi merkezleri olduğuna işaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!