Tarihindeki ilk Alman oyuncu

Güncelleme Tarihi:

Tarihindeki ilk Alman oyuncu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 11:02

Manchester United, Alman yıldız Bastian Schweinsteiger’in transferi için kulübü Bayern Münih’le anlaşma sağlandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Manchester United, Alman orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteiger’in transferi için Bayern Münih’le anlaştıklarını açıkladı. 30 yaşındaki futbolcu üç yıl karşılığından İngiliz ekibinden tam 10 Milyon Euro ücret alacak. Bu transferden Bayern Münih kulübü ise yaklaşık 20 Milyon Euro kasasına koydu. Alman kulübünin Başkanı Rummenigge de, transferinin gerçekleştiğini söyledi.

Gerekli prosedürlerin gerçekleşmesinin ardından detaylı bir açıklama yapılacağı belirtildi.

Bayern Münih Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Bastian Schweinsteiger’in Manchester United’a transfer olduğunu onayladı.

Rummenigge, Alman Milli Takımı’nın da kaptanlığını yapan Schweinsteiger için “Kariyerinin sonlarında yeni bir şeyler yapmak istiyor” şeklinde konuştu.

Bayern Münih’ten transfer edilen Schweinsteger, United tarihinde forma giyecek ilk Alman oyuncu olacak.

Schweinsteiger'in Bayern Münih'ten ayrılıp Manchester United ile anlaşmasına en çok sevinen isimlerin başında Alman Milli Takımının Teknik Direkötrü Joachim Löw geliyor.

Löw “Primier Lig'de iyi işler yapacağına inanıyorum. Bu lig onun için iyi olacak. Onun daha büyük hedefleri olduğunu biliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!