Tacize uğrayan kız anlattı: İki telefon hediye edecekti

Güncelleme Tarihi:

Tacize uğrayan kız anlattı: İki telefon hediye edecekti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2018 12:32

Almanya’nın başkenti Berlin’de 12 yıl önce kaybolan 14 yaşındaki Georgine Krüger’in katil zanlısı olarak tutuklanan Ali K.’nın cinsel saldırıda bulunduğu kurbanlarından biri konuştu. Şimdilerde 24 yaşında olan genç kız, 2011’de Ali K.'nın kendisine yaşattığı dehşeti, gördüğü tedaviye rağmen hâlâ unutamadığını söyledi.

Haberin Devamı

BERLİN dışında görev yapan ‘polis Hakan’ın arkadaşlık kurarak yakalattığı Ali K.’nın kurbanlarından biri Bild gazetesine konuştu. Katil zanlısı Ali K.’nın birden fazla kurbanının olduğuna inandığını belirten 24 yaşındaki genç kız, o dönem aynı sokakta oturduklarını, gençlik evinde bakıcıların kontrolünde kaldıklarını söyledi. Bild’in ‘Maria’ takma isimle verdiği genç kız, Ali K’nın saldırısına uğradığında 17 yaşında olduğunu ve yine kömürlükte o dehşeti yaşadığını anlattı. Ali K.’nın, kendisine iki cep telefonu hediye edeceğini söyleyerek kömürlüğe götürdüğünü belirten genç kız, 28 Mayıs 2011’de yaşadığı olayı söyle anlattı:

‘BAKİRE OLMASAYDIN SENİ ÖLDÜRÜRDÜM’
“Ali K.’yı herkes tanıyordu. Ona güvenmemek için hiçbir nedenimiz yoktu. Kömürlükte beni öpmeye çalıştı. Geri çekildim. Arkadan başıma bir iki kez vurdu. Aldığım darbelerle yere düşünce üzerime çullandı. Ben bağırınca engellemek için eliyle ağzımı kapattı, yüzüme vurdu. ‘Sessiz ol, yoksa seni öldürürüm’ dedi. Bakire olduğumu söyledim. Polise gitmeyeceğimin sözünü verince beni bıraktı. Bırakınca da ‘Eğer sen bakire olmasaydın seni öldürürdüm’ dedi.”

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA TUTUKLANDI
Saldırıdan sonra başka bir semte taşındığını belirten ‘Maria’, gördüğü tedaviye rağmen Ali K.’nın kendisine yaşattıklarından dolayı hâlâ kâbuslar gördüğünü söyledi. Ali K.’dan şikayetçi olan ‘Maria’, kendisine saldıran sapığın 20 ay hapis cezası almasını sağlamıştı.
Ali K., 4 Aralık’tan beri Georgine Krüger’in katil zanlısı olduğu gerekçesiyle Berlin Moabit'te tutuklu bulunuyor. Ali K.’nın tutulduğu cezaevi oturduğu evden yaklaşık bir kilometre mesafede.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!