Şekerleme Fuarı Köln’de kapılarını açtı

Güncelleme Tarihi:

Şekerleme Fuarı Köln’de kapılarını açtı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2023 12:22

Almanya’nın Köln kenti Deutz fuar alanında Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı (ISM 2023) kapılarını açtı. Türkiye’den toplam 80 şirketin katıldığı şekerleme fuarına 76 ülkeden yaklaşık 1774 şirket 100 bin metrekarelik alanda fuara iştirak etti.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’den fuara katılan şirketlerin yaklaşık 40 tanesi milli katılımla, diğerleri bireysel olarak farklı fuar salonlarındaki yerlerini aldılar. Almanya’nın farklı şehirleri olmak üzere başta Çiloğlu, AK-PA gibi Avrupalı iş insanlarımız da bireysel olarak fuara katıldılar. ISM’de dünyada giderek daha fazla C vitamini ve çinkodan yapılan meyveli sakızlar yeni yürümeye başlayan çocuklar için organik diş çıkarma bisküvileri, lif güçlendirme ürünleri, cipsli sebze çubukları, egzotik baharatlı yeni tatlar doğal şekerlemeleri fuara gelenler bu yılki yeni trend ürünleri arasında görebilecekler.

Şekerleme Fuarı Köln’de kapılarını açtı

Şekerleme Fuarı Köln’de kapılarını açtı

Şekerleme Fuarı Köln’de kapılarını açtı
KATILIMCILARA PLAKET
İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) Başkanı Kazım Taycı Türkiye’nin 25 yıldır düzenli olarak fuara katıldığını fuar yönetiminin kendilerine çok iyi bir lokasyonda yer verdiğini paylaşarak fuarın iyi geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi. Fuara katılan Türkiye’den gelen şirketleri ziyaret eden Köln Başkonsolosu Turhan Kaya katılımcılara plaket verdi. Fuara Türkiye’den katılan Çizmeci Time şirketi fuar sorumlusu Furkan Göncüoğlu 30 yıllık şirketlerinin ürünlerinin yüzde 60’ını ihracat yaptıklarını Köln Şekerleme Fuarı’na uzun yıllardır katıldıklarını fuarın her geçen yıl kendilerine yeni müşteri fırsatı sunduğunu ifade etti. Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı (ISM 2023) 23-25 Nisan 2023 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

BAKMADAN GEÇME!