SC Banzai’dan boş yok

Güncelleme Tarihi:

SC Banzai’dan boş yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 11:22

Almanya’nın Bavyera eyaletine bağlı Elsenfeld kentinde Almanya Büyükler Karate Şampiyonası yapıldı. Berlin’de faaliyet gösteren SC Banzai Spor Kulübü’nün sporcuları 123 kulüpten 330 sporcunun katıldığı şampiyonadan 3 gümüş ve 3 bronz madalyayla döndü.

Haberin Devamı

GEÇEN senenin kadınlar 50 kiloda Almanya Şampiyonu Seden Buğur bu sene de finale kaldı. Ancak final maçını kaybeden Seden Buğur gümüş madalya kazandı. Seden gibi kız kardeşi Gizem Buğur da kendi kilosunda finalde mücadele etti. Daha önce Almanya Şampiyonluğu bulunan Gizem Buğur da finalde rakibine yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu. SC Banzai takımından Selen Işık da bu sene Almanya 68 kiloda yarıştı ve finale kalmayı başardı. Ancak o da finalde rakibine yenilince kulübü adına kadınlarda üçüncü gümüş madalyayı kazandı. SC Banzai takımı erkek sporcuları da kadınlar kadar başarılı olamasa da dereceye girdi. Amine Boulares 67 kiloda bronz madalya kazandı. Bu kategoride yarışan Fatih Aktaş da beşinci oldu. Ahmed Rayane Tlili 75 kiloda bronz madalya kazanırken, ağır sıklette artı 84 kiloda yarışan Alexandra Myloserdnyi bronz madalya kazandı. ‘Ferdi Büyükler’ kategorisinde yarışan Banzai SC sporcuları, 6 madalyayla şampiyonada en çok madalya kazanan sporcular oldu.
Öte yandan SC Banzai erkek takımı, Almanya Karate Ligi’nde lider durumda. Kadınlar takımı ise ligde üçüncü sırada yer alıyor.

SC Banzai’dan boş yok

SC Banzai’dan boş yok

SC Banzai’dan boş yok

SC Banzai’dan boş yok

 

BAKMADAN GEÇME!