Şaşırtan ayrılık!

Güncelleme Tarihi:

Şaşırtan ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2015 17:00

Almanya’nın en üst amatör ligi olan Regionalliga Kuzeydoğu Grubu’nda mücadele eden BAK 07, antrenör Özkan Gümüş ile yollarını ayırma kararı aldı.

Haberin Devamı

Takımı alt sıralardan alan ve üst üste aldığı galibiyetlerle ligin zirvesine kadar çıkaran Gümüş ile sözleşme uzatılmaması kulüp çevresinde şaşkınlık yarattı.

Sezon başında alınan kötü sonuçlardan sonra takımı çalıştırmaya başlayan Gümüş, düşecek takımlar arasında gösterilen BAK 07’yi dördüncü sıraya kadar çıkarmayı başardı. Kulüp Başkanı Mehmet Ali Han, Gümüş ile yollarının ayrılmasına ilişkin bir açıklama yapmazken “Özkan Hoca çok başarılı bir çalışma gerçekleştirdi. Uzun yıllardır kulübün içinde. Ne zaman ihtiyacımız olduysa yanımızda yer aldı. Kendisine çok şey borçluyuz” dedi.

Antrenör Özkan Gümüş’e övgüler dizen Başkan Han’ın tecrübeli Alman bir hocayla çalışmak istediği için yönetimin Gümüş ile sözleşme uzatmadığı ileri sürüldü. Kulüp çevresinden alınan bilgiye göre BAK 07’nin Union Amatörlerini çalıştıran Robert Jaspert ile görüştüğü ve tarafların anlaştığı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!