‘Renkli Stage’ 28 Nisan’da sahnede

Güncelleme Tarihi:

‘Renkli Stage’ 28 Nisan’da sahnede
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2024 16:50

Türkiye kökenli nüfusun yoğun yaşadığı Kuzey Londra’nın sokaklarındaki yaşamı konu olan ‘Renkli Stage’ oyunu sanatseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

ESKİ Enfield Belediye Başkanı, sanatçı ve yönetmen Saray Karakuş’un oyunu izlerken, hayatın karmaşasıyla iç içe geçmiş bir toplulukla tanışacak, gülümseyecek ve hüzünleneceksiniz. Karakuş’un kaleme aldığı oyun, 28 Nisan akşamı saat 19.00’da Edmonton’daki Millfield Tiyatrosu’nda sahnelenecek. Oyunda, farklı kökenlere sahip göçmenlerin hayatlarından kesitler sunan, gerçekçi ve etkileyici bir performansa tanıklık edeceksiniz. Oyunda yer alan 60 kişilik büyük ve renkli kadro, farklı kültürlerin zenginliklerini bir araya getirerek, unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Oyunla ilgili konuşan Karakuş, “Bu oyun sadece bir tiyatro performansı değil, aynı zamanda insanların hayatlarına dokunan, düşündüren ve duygusal bir yolculuk” dedi.
Saray Karakuş ve Ümit Baysal’ın girişimleriyle başlatılan ‘Türkçe Tiyatro Festivali’ 5 yıldır yapılıyor. Bu yılki etkinlik kasım ayında başlayacak.

‘Renkli Stage’ 28 Nisan’da sahnede
‘Renkli Stage’ 28 Nisan’da sahnede



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!