Özer Taekwondo Okulu madalyaya doymuyor

Güncelleme Tarihi:

Özer Taekwondo Okulu madalyaya doymuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 11:38

Almanya’nın Nürnberg kentinde faaliyet gösteren ve dünya çapında başarılarıyla tanınan Özer Taekwondo Okulu, son zamanlarda üstün performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kulüp, son 10 gün içinde üç farklı turnuvaya katılarak büyük başarılar elde etti.

Haberin Devamı

GEÇEN hafta sonu düzenlenen 2024 Uluslararası Belçika Açık Taekwondo Turnuvası’nda 10 sporcuyla mücadele eden kulüp, bir altın ve bir gümüş madalya olmak üzere iki madalya kazandı. Bu başarı, Lommel kentinde düzenlenen World Taekwondo G2 seviyesindeki turnuvada elde edildi. Kulübün 5 sporcusu, Bavyera Taekwondo Birliği adına yarıştı ve antrenörleri Malik Güleç, Fatih Kabak ve Mesut Güzeldağ rehberliğinde önemli bir performans sergileyerek madalyaları kulübe kazandırdı. Hafta içi ise gözler Afrika’ya çevrildi. Özer Taekwondo Okulu’nun sporcularından Faysal Sawadogo, Gana’nın Accra kentinde düzenlenen 13. Afrika Oyunları’nda mücadele etti ve bronz madalyayı kazanmayı başardı. Hedefinin 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda ülkesi ve kulübü için madalya kazanmak olduğunu dile getiren Sawadogo, önümüzdeki 4 ay içinde en iyi şekilde çalışıp hazırlıklarını tamamlamak istediğini belirtti.

Özer Taekwondo Okulu madalyaya doymuyor

Özer Taekwondo Okulu madalyaya doymuyor

Özer Taekwondo Okulu madalyaya doymuyor
GELECEĞİN YILDIZLARINI HAZIRLIYOR
Haftanın kapanışında ise Özer Taekwondo Okulu, 2024 yılının 1. Bavyera Kupası’na alt yapıdan 14 sporcuyla katıldı ve büyük bir başarı elde etti. Toplamda 10 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan ekip, geleceğin yıldızlarının yetişeceğine dair umut verici bir tablo çizdi. Baş antrenör Özer Güleç, sporcularının performansından memnuniyetini dile getirerek, kulübün hem A Takım hem de alt yapıya önem verdiğini vurguladı. 1992 yılında aktif antrenörlük hayatına başlayan Güleç, 2004 yılında Bavyera ve 2009 yılında Almanya Milli Takımı antrenörlüğüne getirildi. Güleç, bugüne kadar dünya ve Avrupa şampiyonları yetiştirdi. 2008-2016 arasında olimpiyatlara üç sporcu yollayan Özer Güleç’in, 2024 Paris Olimpiyatları için vize alan sporcusu var.

BAKMADAN GEÇME!