Oyuncaklar göz kamaştırdı

Güncelleme Tarihi:

Oyuncaklar göz kamaştırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 11:55

Dünya’nın en büyük oyuncak fuarı olarak kabul edilen Nürnberg Oyuncak Fuarı (Spielwarenmesse 24) kapılarını açtı. 69 ülkeden 2 bin 142 firmanın katıldığı fuarda, 58 bin uzman ziyaretçi yenilikleri yerinde görme fırsatı yakalayacak.

Haberin Devamı

396 yeni oyuncağın sergilendiği 3 Şubat’a kadar devam edecek fuarda, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş yelpazede ürünler meraklıların beğenisine sunuldu. Fuar öncesi yeni oyuncaklar basına tanıtıldı. Almanya fuara 440 firma ile katılırken, bunu 410 firma ile Çin takip etti. Hong Kong’u ise 147 firma temsil etti. Türkiye ise bu yıl 68 firma ile fuarda yer aldı. Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci, Münih Ticaret Ataşeleri Ali Bayraktar, Recep Aslan ve konsolosluk sekreteri Nayil İnal Türk firmalarını ziyaret etti. Başkonsolos ve beraberindeki heyet fuara katılan Türk şirketlerinin yöneticileriyle konuşup bilgi aldı.

Oyuncaklar göz kamaştırdı

Nürnberg’de fuarcılık sektörünün hayli gelişmiş olduğunu belirten Başkonsolos Cebeci, şunları söyledi: “Türk firmalarının artan sayıda fuarlara katılması memnuniyet verici. İş birliği açısından da bunu önemli görüyorum. İş ilişkilerine, daha sonra yatırılmalara dönüşüm var. Tüm firmalarımıza bol kazançlar diliyorum.”
Oyuncaklar göz kamaştırdı

Oyuncaklar göz kamaştırdı

Oyuncaklar göz kamaştırdı

BAKMADAN GEÇME!