Oto ticaretinin sihirbazı

Güncelleme Tarihi:

Oto ticaretinin sihirbazı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2015 10:38

Seat’ın Avrupa çapında en çok otomobil satan bayilerinden Autohaus Bayram, yeni binasına taşındı. Necdet Bayram, Seat’ın dünyadaki en büyük bayiini inşa ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Almanya’nın Darmstadt kenti yakınlarındaki Alsbach-Hähnlein’da yaklaşık 4.5 milyon Euro’ya mal olan yeni binanın açılışına Seat İspanya Müdürü Ulrich Selzer, Seat Almanya Genel Müdürü Bernhardt Bauer, Seat Almanya Satış Müdürü Hans Jürgen Kronenberg, Darmstadt-Dieburg Kaymakamı Klaus Peter Schellhaas, Alsbach-Hähnlein Belediye Başkanı Georg Rausch ve SPD’li Hessen Eyalet Milletvekili Turgut Yüksel’in yanı sıra bölgede faaliyet gösteren çeşitli firmaların yöneticileri katıldı.

Oto ticaretinin sihirbazı

Seat İspanya Müdürü Ulrich Selzer, Necdet Bayram, Seat Almanya Satış Müdürü Hans Jürgen Kronenberg, Necdet Bayram’ın yeğeni Ebru Çirkin, Seat Almanya Genel Müdürü Bernhardt Bauer.

Seat yöneticileri, Necdet Bayram’la 30 yıl önce karşılıklı güvenle başlayan çalışmalarının, bugün de aynı şekilde büyüyerek devam ettiğini dile getirdi.

Oto ticaretinin sihirbazı


Sandwiesenstr. 30, 64665 Alsbach-Hähnlein adresinde 15 bin metrekarelik alan içinde 1900 metrekarelik binayla Seat’ın dünya genelindeki en büyük bayiini inşa ettiklerini belirten Necdet Bayram, her yıl bir öncekinden daha iyi olabilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Oto ticaretinin sihirbazı

Necdet Bayram, şirketin Genel Müdürü yeğeni Ebru Çirkin’in en büyük yardımcısı olduğunu belirterek, oğlu Deniz (soldan 3.) ve Finans Kontrol Sorumlusu Leman Acun başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür etti.

2013’te 2 bin olan yeni otomobil satış sayısını, 2014’te 2 bin 500’e çıkardıklarını söyleyen firma yetkilileri, bu yılki hedefin 3 bin yeni Seat satışı olduğunu kaydetti.

Oto ticaretinin sihirbazı

Alsbach-Hähnlein Belediye Başkanı Georg Rausch, Hessen SPD milletvekili Turgut Yüksel, Seat Almanya Genel Müdürü Bernhardt Bauer, Necdet Bayram, Seat Almanya Satış Müdürü Hans Jürgen Kronenberg, Seat İspanya Müdürü Ulrich Selzer (soldan sağa).

Güneş enerjisinden su arıtma tesislerine kadar doğa dostu bir bina inşa ettirdiklerini söyleyen Necdet Bayram, yeni binanın tam karşısındaki servis-tamirhane bölümüyle birlikte 60’ın üstünde çalışana iş imkanı sunduklarını kaydetti. Şu anda altı öğrenciye meslek eğitimi verdiklerini de belirten Bayram, çalışanlarının büyük bir bölümünün mesleklerini Autohaus Bayram’da yapmış olmasının da en büyük zenginlikleri olduğunu ifade etti.

Oto ticaretinin sihirbazı

(Soldan sağa) Hessen SPD milletvekili Turgut Yüksel, Dogan Media International Satış Direktörü Dr. Halil Dölek, Dogan Media International Genel Müdürü Sevda Boduroğlu

Açılışa katılan konuklar, konuşmalardan sonra Alsbach Restoran’ın hazırladığı lezzetli yemekleri tadarken, sahnedeki orkestranın güzel müziği eşliğinde eğlendi. Kumu şekillendirerek harika görüntüler ortaya çıkaran sanatçının şovu beğeni kazanırken, Autohaus Bayram’ın 30 yıllık gelişiminin anlatıldığı görüntülü, müzikli, danslı dijital şov büyük alkış aldı.

Oto ticaretinin sihirbazı


500 DOLARLA BİR DEV YARATTI

AÇILIŞ konuşmasını yaparken sahneye çıkan kızı Açelya’nın, “Bu işlere ne kadar bir sermaye ile başladın?” sorusuna Necdet Bayram, “500 dolarla” diye yanıt verdi. Kayseri Endüstri Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra yüksek eğitim için cebinde 500 dolarla Almanya’ya gelen Necdet Bayram, Mercedes firmasının bursuyla Darmstadt Teknik Üniversitesi’nde Otomobil Mühendisliği okudu. Daha sonra 3.5 yıl Mercedes’in araştırma-geliştirme bölümünde çalışan Bayram, kendi işyerini kurmaya karar verince firmadan ayrıldı. 1986 yılında Autohaus Bayram’ı kuran Necdet Bayram, 30 yılda Seat’ın en çok otomobil satan bayii olma hayalini de gerçekleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!