Ön otopsi sonucuna göre doğal ölüm

Güncelleme Tarihi:

Ön otopsi sonucuna göre doğal ölüm
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2024 11:35

43 yaşında hayatını kaybeden Hertha BSC Kulüp Başkanı Kay Bernstein’a yapılan ön otopsi raporu çıktı. Savcılık, doğal ölüm olduğunu ancak incelemelerin devam ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

2. Bundesliga takımlarından Hertha BSC Başkanı Kay Bernstein’ın genç yaşta vefatı spor dünyasını şoke etti. Eşinin ifadesine göre pazartesi gecesi saat 23.00 gibi yatağa giren Bernstein, sabaha kalkamamıştı. Eşinin çağrısı üzerine eve gelen ilk yardım ekipleri ise genç başkanın öldüğünü tespit etmişti. 43 yaşında hayatını kaybeden Bernstein’ın ölümüyle ilgili olası bir dış etkenin olup olmadığını öğrenmek için yapılan otopsinin ilk sonucu açıklandı. Frankfurt Savcılığı sözcüsü kıdemli savcı Ricarda Böhme, Bernstein’ın ölümüne üçüncü bir kişinin neden olduğuna dair herhangi bir belirti bulunmadığını belirtti. Bild gazetesine konuşan Böhme, “Bu nedenle doğal bir ölüm nedeni olduğunu varsayıyoruz. Toksikolojik ve doku incelemeleri halen devam ediyor, ancak sonuçlar henüz mevcut değil” dedi. Ön rapor yetkili soruşturma hâkimine de iletildi. Böhme, bu prosedürün evde gerçekleşen beklenmedik ölümlerde doğal bir yöntem olduğunu ve yasalarca öngörüldüğünü söyledi.
Berlin Polis Sendikası (GdP) sözcüsü Benjamin Jendro, genç yaşta birinin ölmesi durumunda ölen bir kişide mevcut bir kanser gibi ciddi sağlık sorunları bilinmiyorsa, hiçbir doktorun doğal bir ölüm nedenini onaylamayacağını belirtti.

Haberin Devamı

DİJİTAL TAZİYE DEFTERİ
Alman Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Bernd Neuendorf, Kay Bernstein’ın ani ölümünün ardından Hertha BSC’nin pazar günü evinde oynayacağı ilk maçı izleyecek. Hertha BSC, Olimpiyat Stadı’nda Fortuna Düsseldorf’u ağırlayacak. Hertha ve taraftarlar, bu maçta Bernstein’ı onurlandıracak. Hertha BSC, Kay Bernstein’ın ölümünün ardından tüm taraftarlarına veda etmeleri için dijital bir taziye defteri de açmayı planlıyor. Kulüp ofisinde çarşamba gününden itibaren çok sayıda taraftarın imzaladığı bir taziye defteri açılmıştı.

Ön otopsi sonucuna göre doğal ölüm

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!