Müller mucizesi

Güncelleme Tarihi:

Müller mucizesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2015 14:09

Alman futbolunun son yıldızı Thomas Müller. Bayern Münih ve Alman milli takımının gol silahı. Çıktığı hiçbir maçı boş geçmiyor. Maç başı 1.5 gol ortalamasını yakaladı. İşte son fenomen ve istatistikleri...

Haberin Devamı

Thomas Müller 26 yaşında. U16 milli takımından A milli takımına kadar tüm kademelerde milli formayı giydi. Dünya Şampiyonluğu yaşadı. 15 yıldır a

Müller mucizesi
ralıksız Bayern Münih'de oynuyor. Bayern Münih'in de tüm alt kademe takımlarında oynayan Müller, Bundesliga, DFB Kupası, Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu mutluluğu yaşadı. Elde etmediği başarı neredeyse kalmadı.

HER GALİBİYETTE PAYI VAR

Alman futbolunun yeni yıldızı. Matthias Sammer’in deyişiyle ‘tam bir fenomen.’ Müller, bu sezon ise formunun zirvesinde. Hem milli takımın, hem de Bayern Münih’in elde ettiği galibiyetler de hep payı var. Neredeyse her maçta gol atıyor.

DÖRT LİG MAÇINDA ALTI GOL

Yeni sezona da çok hızlı başladı. Bundesliga’da attığı gol sayısı bu sezon oynadığı maç sayından daha fazla. Geride kalan dört karşılaşmada attığı gol sayısı altı. Maç başına 1.5 gol istetistiğiyle sadece atmıyor, attırıyor da. Bayern Münih’in bu sezon attığı 12 golün sekizinde imzası var. Altı golü atarken ikisinin de pasını verdi. Ligde gol krallığı listesinde ilk sırada.

OLİIMPİYAKOS’A 3, POLONYA’YA 2, İSKOÇYA’YA 2 GOL

Yıldız futbolcu, gollerine Devler Ligi'nde de devam ediyor. Yunanistan'da oynanan maçta Olimpiyakos'u 3-0 yenen Bayern Münih'in iki golünü attı. Sadece Bayern’in değil milli takımın da en golcü ismi. Almanya, eylül ayında 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde iki maça çıktı. Önce Almanya'da Polonya ile oynadı. Ardından deplasmanda İskoçya ile karşılaştı. Polonya'yı 3-1, İskoçya'yı da 3-2 yendiği maçlarda Müller yine sahneye çıktı. Her iki müsabakada da ikişer gol attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!