Melike Şahin, Berlin’i salladı

Güncelleme Tarihi:

Melike Şahin, Berlin’i salladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2023 11:11

Son dönemlerin parlayan ve adından çok fazla söz ettiren yıldızı Melike Şahin, ilk Avrupa turnesi kapmasında Berlin’de sahne aldı.

Haberin Devamı

HOLLANDA merkezli Mystiek Production’ın organize ettiği ve Kreuzberg’deki SO36’da gerçekleşen konsere ilgi yoğun oldu. Tıklım tıklım dolu salonda sahne alan Melike Şahin’in Avrupa turnesinin son durağı olan Berlin’deki konserine her yaştan dinleyicinin katılması dikkati çekti. Şahin’in birçok şarkısına izleyiciler de eşlik etti. ‘Diva Yorgun’, ‘Uykumun Boynunu Bükme’, ‘Nasır’ ve daha birçok popüler şarkısıyla kendisini dinlemeye gelenleri coşturan Şahin, sesinin yanı sıra sahnedeki dansı ve kıyafetiyle de beğeni kazandı.

Melike Şahin, Berlin’i salladı

‘ARAYI AÇMAYALIM’
Şarkı aralarında sık sık seyirciyle sohbet eden Melike Şahin’in sürprizi Berlinli izleyicileri şaşırttı. Geçmiş dönemde bir süre Berlin’de yaşadığını söyleyen Şahin, şarkılarının bir kaçını da Berlin’de yazdığını söyledi. İlginin yoğunluğu ile mutlu olan genç şarkıcı “Arayı açmayalım ve yakın zamanda tekrar görüşelim” diyerek konserine son verdi. Konserin sonunda ise Almanya’nın tanınmış Dj’lerinden ‘D Jane İpek’ sahne aldı ve performansıyla beğeni topladı.

Melike Şahin, Berlin’i salladı

Melike Şahin, Berlin’i salladı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!