Mariana Linzmeier benim annem, 40 yıldır ona hasretim!

Güncelleme Tarihi:

Mariana Linzmeier benim annem, 40 yıldır ona hasretim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2019 13:55

Almanya’da doğan 42 yaşındaki Ozan Altınok, 1 yaşında babası tarafından Türkiye’ye götürülmüş. Babası Türkiye’de yeniden evlenmiş. 14-15 yaşlarında da öz annesinin Mariana Linzmeier adlı bir Alman olduğunu öğrenmiş! 28 yıldır annesini arayan Altınok “Elimde sadece siyah beyaz bir resmi var. Bir kez de olsa onu görmek istiyorum. Yardımcı olabilecek kim varsa bana yardımcı olsun, başka bir şey istemiyorum” diyor.

Haberin Devamı

ELAZIĞ’da yaşayan 42 yaşındaki Ozan Altınok, 28 yıldır 14-15 yaşlarındayken Alman olduğunu öğrendiği öz annesini arıyor. Altınok, tüm çabalarına rağmen ulaşamadığı annesinin bulduğu bir kare fotoğrafını da yanından ayırmıyor.
Babaannesi ve dedesinin tarafından büyütülen Altınok, 14-15 yaşına geldiğinde aslında ağabeyiyle birlikte Almanya’da doğduğunu ve öz annesinin bir Alman olduğunu öğrenmiş. Öğrendiği gerçekle büyük şok yaşayan Altınok, öz annesi Mariana Linzmeier’e ait siyah beyaz bir fotoğraf bulmuş. 28 yıldır annesine ulaşmaya çalışan Altınok, o günün hayaliyle yaşıyor.

Mariana Linzmeier benim annem, 40 yıldır ona hasretim

HALAM VE ENİŞTEM BİZİ SAKLAMIŞ
Babası Almanya’da evlendikten sonra kendisi ve ağabeyinin olduğunu, 1 yaşındayken de babasının ağabeyi ve kendisini de alarak Türkiye’ye dönüş yaptığını anlatan Altınok “Anlatınlanlara göre annem bizi aramış ancak halalarım ve rahmetli eniştem bizi saklamış. 14-15 yaşındayken bu durumu öğrendim. Çok aramama rağmen bulamadım. Yaşıyor mu yaşamıyor mu onu da tam bilmiyorum ama dediklerine göre yaşıyor. Bir kere onu görmek istiyorum. Yardımcı olabilecek kim varsa bana yardımcı olsun, başka bir şey istemiyorum. Elimdeki fotoğraf 20 senedir bende. Ölmüş olsa haberim olurdu diye düşünüyorum. Yaşıyorsa dünya gözüyle son bir kez göreyim. İsterse benim yanımda kalsın, ömür boyu ona bakarım. Annemle yaşamak istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Mariana Linzmeier benim annem, 40 yıldır ona hasretim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!