‘Küçük İstanbul’a şube açtı

Güncelleme Tarihi:

‘Küçük İstanbul’a şube açtı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2024 11:14

Almanya Milli Takımı ve Galatasaray’ın eski futbolcusu Lukas Podolski, Berlin’de yeni bir döner dükkânı daha açtı. Saatler öncesinden büfenin önüne gelen Podolski hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. İlk döneri Podolski kesip bir hayranına ikram etti.

Haberin Devamı

BÜYÜK bir kısmı Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti’nde olmak üzere Türk ortağı Metin Dağ ile birlikte Almanya genelinde 20’nin üzerinde döner büfesi işleten eski futbolcu Lukas Podolski, ‘Mangal Döner’ ismini verdiği dükkanlarına başkent Berlin’de bir yenisini daha ekledi. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kreuzberg’in en işlek caddesi Kottbusser Damm üzerindeki ‘Mangal Döner’in açılışına Podolski de katıldı. Açılışa büyük ilgi gösterilirken, Berlinliler büfenin önünde saatler öncesinden uzun kuyruklar oluşturdu. Saat 11.00’de yapılacağı söylenen açılış Podolski’nin geç gelmesi nedeniyle öğleden sonraya sarktı. Ancak Podolski hayranları büfe önünde beklemeyi sürdürdü. Bazı hayranlarının üzerinde Podolski yazılı sarı-kırmızı Galatasaray forması ve bazılarının da kırmızı beyaz 1. FC Köln atkıları taşıdığı görüldü. Döner bıçağını eline alıp açılışı yapan Podolski, ilk döneri kendi elleriyle keserek bir hayranına ikram etti. Daha sonra da hayranlarına imza verip fotoğraflar çektirdi. Alman medyası da açılışa ilgi gösterdi. Eski Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse de açılışa katılarak, Podolski’ye destek verdi.

‘Küçük İstanbul’a şube açtı

Haberin Devamı

‘REKABETTEN KORKMUYORUZ’
Podolski ile ortağı Metin Dağ’a ait Kuzey Ren Vestfalya’daki döner büfelerinde döner 7.90 Euro’ya satılırken, yoğun rekabet nedeniyle Berlin’de 7.50 Euro’dan satışa sunuldu. Döner büfesi açma fikrini yaklaşık 6 sene önce Köln’de ortağı ve arkadaşı Metin Dağ ile birlikte planladıklarını belirten Podolski, “Ortağımla oturduk, açacağımız dönerci nasıl olabilir diye konuştuk. Nereden iyi ekmek bulabiliriz, salata, et vesaire bunları araştırdık. Şimdi 6 sene sonra Berlin’de yeni büfemizi açıyoruz, gururluyum. Berlin’de büfe açmak, benim için yeni bir meydan okuma ancak rekabetten korkmuyoruz. Hayatta her şey bir meydan okumadır. Berlin büyük ve yeni döner büfelerini kaldırabilir. Kaliteli döner yapıyoruz nihayetinde” dedi.

‘Küçük İstanbul’a şube açtı

Metin Dağ, Lukas Podolski

Haberin Devamı

‘DÖNER UCUZ OLMALI’
Geçtiğimiz günlerde Almanya’da dönerin ucuz olduğunu ve çoğu yerde hak ettiği ücretin altında satıldığını söyleyen, bu sözleri de büyük tepki toplayan Podolski, konuyla ilgili soruyu, “Eleştirilere açığım, bununla yaşayabilirim. Bence döner fiyatları normal. Biz burada konserve kutusunda yiyecek satmıyoruz, iyi kalite ürün satıyoruz. O nedenle sunduğumuz döner fiyatları normal. Döner fiyatlarının yüksek olduğunu düşünenler, başka yiyecekleri tüketebilir. Kiralar, gaz fiyatları ve diğer masraflar da sürekli artıyor. Berlin’de 7.50’ye satacağız. Fiyatların adil olduğunu düşünüyorum” diye cevapladı. Döner büfelerinden, futboldan kazandığından daha fazla para kazandığını belirten Podolski, bu sene Türkiye’de Galatasaray’ın şampiyon olacağına inandığını söyledi.

‘Küçük İstanbul’a şube açtı
‘Küçük İstanbul’a şube açtı

‘Küçük İstanbul’a şube açtı

‘Küçük İstanbul’a şube açtı

‘Küçük İstanbul’a şube açtı

‘Küçük İstanbul’a şube açtı

‘Küçük İstanbul’a şube açtı
‘Küçük İstanbul’a şube açtı




 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!