Köpeğini bulana 2 bin Euro ödül verecek

Güncelleme Tarihi:

Köpeğini bulana 2 bin Euro ödül verecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2015 14:30

Almanya’da yaşayan Sivaslı Muhammed Ali, İstanbul’a tatile geldiğinde Gazi Mahallesi’nde 3 aylık köpeğini kaybetti. Uzun uğraşlara rağmen köpeğini bulamayan Muhammed Ali, tekrar Almanya’ya dönmek zorunda kaldı. Ali, köpeğini bulup kendisine gönderene 2 bin Euro ödül vereceğini duyurdu.

Haberin Devamı

12 yaşında Almanya’ya giden ve 46 yaşındaki Muhammed Ali, Temmuz ayında İstanbul’a tatile geldi. Gazi Mahallesi’nde kalan Muhammed Ali, 3 aylık Garip Rex isimli köpeğini kaybetti.

Köpeğini bulmak için her yeri arayan Ali, bütün uğraşlara rağmen bulamadı. İzni bitince Almanya’ya dönmek zorunda kaldı.

Buradaki akrabaları ile irtibata geçerek köpeğini bulana 2 bin Euro ödül vereceğini duyurdu.

Facebook adresinden köpeğin fotoğraflarını da paylaşan Ali, köpeğini gören vatandaşlardan da kendisine bildirmeleri ricasında bulundu: “Arkadaşlar ve vatandaşlar bu köpeği 2 ay önce İstanbul Gazi Mahallesi’nde kaybettim. Lütfen duyan yada gören varsa alttaki numaradan bana ulaşılırsınız. Almanya tel numaram 0049 1522 774 7736. Ben Almanya’da yaşıyorum. Bulan kişiye 2000 Euro ödülü kendi ellerimle vereceğim. Türkiye’de Turgay Bey 0533 312 43 62”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!