Kazada savrulup, tamirhaneye giren aracın sürücüsü kurtarılamadı

Güncelleme Tarihi:

Kazada savrulup, tamirhaneye giren aracın sürücüsü kurtarılamadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2023 10:19

Afyonkarahisar’daki sanayi sitesi kavşağında kamyonetle çarpışıp oto tamirhanesine giren hafif ticari aracın sürücüsü Yunus Çınar (32), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

KAZA, dün saat 14.30 sıralarında Afyonkarahisar 2’nci Küçük Sanayi Sitesi içindeki kavşakta meydana geldi. Yunus Çınar’ın kullandığı MOD PT 20 Almanya plakalı hafif ticari araç ile sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 PMZ 09 plakalı kamyonet kavşakta çarpıştı. Savrulan hafif ticari araç, yakındaki bir oto tamirhanesine girdi. Kamyonet ise aynı iş yerinin yakınında park halindeki otomobile çarptı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Yunus Çınar yaralanırken, araçlarda ve iş yerinde hasar meydana geldi. Kamyonet sürücüsü ise kaçtı.

SABAHA KARŞI HAYATINI KAYBETTİ
Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yunus Çınar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradan da Eskişehir’e sevk edildi. Ancak bu sabaha karşı hayatını kaybetti. Çınar’ın cenazesi İhsaniye ilçesine bağlı Hacıbeyli köyünde toprağa verildi. Yunus Çınar’ın sanayide kaporta ustası olduğu, Almanya’dan Afyonkarahisar’a gelen bir gurbetçinin tamir için getirdiği aracını kontrol amacıyla iş yerine götürdüğü sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazanın bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, araçların kavşakta çarpıştıktan sonra savrulduğu anlar yer aldı. Kazaya karışan kamyonet sürücüsünün bulunması için ekiplerin çalışmasının sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Kazada savrulup, tamirhaneye giren aracın sürücüsü kurtarılamadı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!