İYİ Parti gönüllüleri, Ulm’da buluşacak

Güncelleme Tarihi:

İYİ Parti gönüllüleri, Ulm’da buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2023 11:09

Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın değişik ülkelerinde yaşayan İYİ Parti gönülleri, Ulm kentinde 04-05 Kasım 2023 tarihlerinde iki gün sürecek toplantı düzenleyecek.

Haberin Devamı

TOPLANTI öncesi, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanlığı’nı üstlenen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Dr. Ayyüce Türkeş, “Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımızdan farkı yoktur. Yurtdışında yaşayan her bir vatandaşımızı, Türkiye-Avrupa arasında köprü görevi gören kültür elçisi olarak görüyoruz. İYİ Parti yurtdışı örgütlenmesinde gerekli düzenlemeler yapılarak buralarda yaşayan vatandaşlarımıza yönelik çalışmaları hızlandıracağız. Almanya’nın Ulm kentinde 04-05 Kasım 2023 tarihlerinde iki günlük toplantı düzenleyeceğiz. Toplantıya, İYİ Parti yurt dışı yapılanmasında görev almış ve partimizde yeni görev almak isteyen tüm vatan âşığı Türk dünyası gönüllülerini bekliyoruz” dedi.

İYİ Parti gönüllüleri, Ulm’da buluşacak
YENİ BAŞKAN TOPLANTIDAN SONRA BELLİ OLACAK
İYİ Parti yurtdışı örgütlenme stratejisinin de belirleneceği toplantıda, önceki seçimlerde alınan oy durumları ile yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunları ve çözüm yolları da ele alınacak. Toplantı sonunda İYİ Parti Almanya Başkanı ile Almanya Başkanlığı’na bağlı çalışacak yeni yöneticilerin kimlerden oluşacağı da karara bağlanacak. Mevcut Almanya Başkanı Onur Sadıç’ın görevine devam edip etmeyeceği toplantının sonunda belli olacak.

 

BAKMADAN GEÇME!