İlerlemeye açık günler, sabah hariç!

Güncelleme Tarihi:

İlerlemeye açık günler, sabah hariç
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2015 14:04

Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Haberin Devamı

Koç
Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir. Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz. Diğerlerinin maddi manevi desteğini almanız istediğiniz konularda hız arttırmanıza yardım edecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Boğa
Olan biten değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor. Amaçlarınızın, hayallerinizin veya kısa vadeli planlarınızın üzerine gitmenin, hatta bir kere daha denemenin tam zamanı! Hakkınızı almak ve hedeflerinize ulaşmak için uygun günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

İkizler
Evinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda ilerleme ve büyüme sağlayabileceğiniz günlerdesiniz. Hayallerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, aralarından seçim yapmalı ve gerçeğe dönüşmesi için bazı adımlar atmalısınız. Şanslar mevcut! Kendinizi hafife alarak zaman kaybetmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Yengeç
Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir. Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru zamanda doğru yerde olmanın keyfini çıkartabilirsiniz. Zorluklar geride kalıyor ve belli alanlarda ilerlemenizi sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Aslan
Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz. Dolayısıyla, hazırlıklarınızı yapmalı, teklifleri, önerileri veya davetleri olumlu bir şekilde ele almalısınız. Romantik açıdan hoş zamanlar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Başak
Sırlar paylaşmak için değildir unutmayın! Fikir paylaşımları esnasında, özelinizi kimseye anlatmamanızda fayda var. Pek çok konuda istediğinizi alabileceğiniz ve yepyeni yollar deneyebileceğiniz günlerdesiniz. Yol ve yöntem değişiklikleri veya farklılık arayışları sizi başarıya götürebilir. Farklı kültürler ilginizi çekebilir. Fikirlerinizi prezantasyon haline dönüştürmenizde ve gerekli yerlerle paylaşmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Terazi
İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor. Dolayısıyla, tembelliği bırakıp pratik olmalı, bol bol sosyalleşmeli ve fikirlerinizi bilinir hale getirmelisiniz. Vites değiştirme zamanı! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Akrep
Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz. Dolayısıyla, bu kişilerin kimler olabileceğini hatırlayıp, bir an önce iletişime geçmenizde fayda var. Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Yay
Hedeflerinize ve hangi alanda nasıl en fazla kazanımı elde edeceğinize odaklanmalısınız. Atmosfer bu kadar elverişliyken yanlış yoldan gidiyorsanız, mutlaka sizi yanlış yönlendiren veya bilgilendiren birileri vardır. Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Oğlak
Yepyeni şeyler denemek ve yeni girişimlerde bulunmak istiyorsunuz. Yeni bir dönemeç almak üzeresiniz. Çevrenizden birisi olsam, yanınızda yer alır ve kazanan tarafa yakın olmak isterdim doğrusu! Tek konu, kulaktan duyma veya başkalarının söylediklerine bağlı değil, kendi araştırmalarınıza bağlı ilerlemeye dikkat edilmesi gerekliliği! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Kova
Yaşadığınız yer, eviniz, gayrimenkul veya diğer sahip olduğunuz mallarla ilgili başlıklar ya da özel yaşamınızla ilgili konular bir türlü ilerlemiyorsa bir ‘’oh ‘’ çekebilirsiniz. Zira, hareket başlıyor! Maddi açıdan ek gelir sağlamanızı sağlayacak fikirler çoğalıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Balık
Bazı kişiler ilişkileri veya iş birliklerini yeniden düzenlemek ve farklı bir hale dönüştürmek niyetinde olabilir. Ancak, siz geçmişteki örneklerin tersine, bu sefer onlardan farklı düşünüyor olabilirsiniz. Ne sunduğunuzdan çok ne aldığınıza bakmanız gerekiyor olabilir. Yine de, bu kişilerin teklif, davet ya da önerilerini dikkate almanızda ve ne anlatmak istediklerini anlamaya çalışmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde genel hatlarıyla oldukça olumlu gelişmelere açık ve akışkan atmosferi hissedemeyebiliriz, hatta tam tersi, engellenmişlik hissi, huzursuzluk veya baskılar söz konusu olabilir. Ancak, öğle sonrası saatlerde koşullar rahatlıyor ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Gece saatleri civarındaysa, abartılı ifadeler, aşırı hareketler, kibir, çok yeme içme, hız yapma, harcamalarda bütçeyi aşma ve abartma v.b türünde her tür aşırılığa açığız. Ancak, tekrar ifade etmeliyim pek çok alanda ilerlemeye açık günlerdeyiz. Yerimizde oturmayalım derim Niobe’ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!