Herkesin favorisi mavi gözlü esmerler

Güncelleme Tarihi:

Herkesin favorisi mavi gözlü esmerler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 15:06

Popüler arkadaşlık sitesi Match.com’un kullanıcıları arasında yaptığı anket erkekler için ideal kadının kahverengi uzun saçlı, mavi gözlü bir doktor olduğunu ortaya çıkarttı.

Haberin Devamı

Ankette erkeklerin bir kadında en çekici bulduğu mesleğin doktorluk olduğu da görüldü. Bekar erkeklerin genellikle kariyerine düşkün ancak “maceracı” kadınları çekici bulduğu ve küçük bir dövmesi olan kadınları tercih ettiği de belirtildi.

Herkesin favorisi mavi gözlü esmerler


Site yetkilileri ankette kadınların da kahverengi saçlı erkekleri sarışınlara tercih ettiğini ve onların da mavi gözü diğer göz renklerinden daha çekici bulduğunu gördüklerini söyledi.

Kadınlara en çekici gelen mesleğin “yöneticilik” olduğu ve Match.com’un kadın kullanıcılarının birlikte olmayı istedikleri erkeğin köpek sahibi olmasını istediği de belirtildi.

Herkesin favorisi mavi gözlü esmerler


Kadınların aşırı derecede kaslı ve fit erkekler yerine “baba vücudu” olarak anılan ve daha sıradan bir vücuda sahip olan erkekleri tercih ettiği de açıklandı. Site yetkilileri kadınların ayrıca uzun saçlı erkeklerden hoşlanmadığı ve randevulaşacakları erkeklerin kısa saçlı olmasını istediğini de söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!