Her bilet bir umut

Güncelleme Tarihi:

Her bilet bir umut
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2024 11:09

UniSOS Vakfı, Türkiye ve Suriye meydana gelen 6 Şubat depreminin yıl dönümünde, deprem ve diğer afetlerden etkilenen, fiziksel ve/veya zihinsel engelli çocuklara yardım etmek amacıyla Musis-Devlet Tiyatrosu Arnhem’de özel bir yardım konseri düzenliyor.

Haberin Devamı

UniSOs’un gönüllü çalışanları tarafından organize edilen konserde elde edilecek tüm gelir, bu özel çocukların ihtiyaçları için kullanılacak. Etkinlikte, Türk müziğinin sevilen isimleri Orhan Hakalmaz, Erkan Durkut, Serhat Kürekçi ile Chanelsy ve Question Marks gibi sanatçılar sahne alacak. Ayrıca, Arnhem Belediye Başkanı Ahmed Markouch ve heyetinin de etkinliğe katılacağı duyuruldu. Konserle ilgili UniSOS tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

MÜZİĞİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ
Konser sadece bir müzik etkinliği değil, aynı zamanda toplumun en hassas kesimlerinden birine destek olma fırsatı sunuyor. Her bilet, bu özel çocukların hayatında büyük bir fark yaratabilir. UniSOS Vakfı’nın bu değerli amacına katkıda bulunmak ve unutulmaz bir müzik deneyimi yaşamak isteyen herkes biletlerini https://unisos.org/yardim-konseri-2024 sitesinden temin edebilir. Depremin yıl dönümünde düzenlenen bu konser, kaybettiğimiz canları anma ve hayatta kalanlara destek olma amacını taşıyor. Müziğin birleştirici gücü ve dayanışmanın sıcaklığı ile birlikte, depremden etkilenen özel çocuklara umut olmak için şimdi harekete geçin. Her bilet bir umut, her katılım bir destek anlamına geliyor. Bu anlamlı gecede siz de yerinizi alın, müziğin ve yardımlaşmanın gücüne ortak olun.”

Her bilet bir umut

Haberin Devamı

DEPREMDEN SONRA KURULDU
UniSOS Vakfı, Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketinin ardından, 6 Şubat 2023’te Erdem Yaktemur (Başkan), Ertuğ Koşmacı (Mali İşler Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı), Muharrem Kahramantürk (Sekreter) ve Çağrı Gövcecik (Genel Yönetim Kurulu Üyesi) gibi gönüllü çalışanların öncülüğünde kurulan bir yardım kuruluşu. Özellikle depremden etkilenen ve fiziksel ya da zihinsel engelli çocuklar ile ailelerine yönelik çalışmalar yapıyor.

Her bilet bir umut


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!