‘Hayra motor, şerre fren olacağız’

Güncelleme Tarihi:

‘Hayra motor, şerre fren olacağız’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2023 11:41

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa birinci bölge milletvekili adayı Mehmet Altınöz, Erbakan Vakfı’nın Almanya’nın Köln kentinde düzenlediği iftar programına katıldı. Belediye uyum meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve dernek yöneticilerinin katıldığı programda konuşan Altınöz, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“HAYRA motor, şerre fren olacağız. Genel başkanımız 23 Kasım 2019’da Türkiye’de Yeniden Refah Partisi’ni kurdu. O gün Hacı Bayram Camii önünde kısa bir miting yaptı. Ve o gün orada dedi ki, ‘Biz beyaz bir sayfa açarak Türkiye’de yeni bir dönem başlatıyoruz, iyi olan işleri takdir edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlışları düzelteceğiz’. Biz onlarca yıldır mitinglerde slogan attık, ne dedik, ‘Ayasofya açılsın’. Ne oldu, kardeşlerimiz Ayasofya’yı açtı. İlk tebrik eden genel başkanımız oldu. Biz iyi olan işleri takdir edeceğiz. Bazı eksiklikler, yanlışlıklar olabilir. Kardeşlerimizle birlikte bir ittifak yaptık. Herhangi bir pazarlık yapmadık, ‘Hiçbir şey istemiyoruz’ dedik. Diğer partilere baktığınızda yapılan o pazarlıkları yapmadık. Biz, ‘Bizim Milli Görüş olarak 30 maddemiz var. Bu 30 maddeyle alakalı siz bizimle mutabakat yapar mısınız?’ dedik, ‘Evet yaparız’ dediler. Değerli kardeşlerim bizler şu anda bir ittifakla birlikte yolumuza devam ediyoruz. Tarihler önemlidir. 14 Mayıs çok önemli bir tarih. İnşallah Allah yapmış olduğumuz bu çalışmaları hayırlara vesile kılsın.”

‘Hayra motor, şerre fren olacağız’

Mehmet Altınöz

Haberin Devamı

‘YARALARI SARMA ZAMANIYDI’
Erbakan Vakfı Avrupa MYK üyesi ve Teşkilatlanma Başkanı Fatih Günaydın da vakfın deprem bölgesinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi: “O gün siyaset yapma zamanı değildi, yaraları sarma zamanıydı. Televizyonlar yapılan çalışmaları anlatırken, ‘Devlet çalışmıyor’ diye bağıran insanları Avrupa’dan giden bizler gözlerimizle gördük. 27 yakınını kaybeden bir depremzede ile konuşup ona moral verirken, bir anda arkamda bir televizyon kanal, muhabiri canlı yayında. Sürekli ‘Devlet yok, asker yok’ diye haber yapıyordu. Yahu kanım dondu. Devlet yok dendiği yerde üç helikopter ve yüzlerce asker aynı yerde görev yapıyordu. Kameranın arka açısındaydı, ben gözümle gördüm. 27 yakınını kaybeden o kardeşimiz de ben de şok olmuştuk.”

BAKMADAN GEÇME!