Hayat Bakımevi’nde bayramlaşma

Güncelleme Tarihi:

Hayat Bakımevi’nde bayramlaşma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2022 10:16

Nürnberg ve Fürth kentlerinde şubesi bulunan, Müslüman yaşlılara yönelik hizmet veren Hayat Günlük Bakımevi’nde bayramlaşma programı düzenlendi. Kuzey Bavyera MÜSİAD tarafından organize edilen programa, Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz, MÜSİAD Kuzey Bavyera Başkanı Haluk Dokur ile birlikte bakımevi üyeleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Haberin Devamı

DUYGULU anların yaşandığı bayramlaşma programında Başkonsolos Serdar Deniz, bakımevinde kalan yaşlılarla tek tek bayramlaşarak sohbet etti, sorunlarını dinledi. MÜSİAD Başkanı Haluk Dokur, “Kuzey Bavyera’da faaliyet gösteren STK’nın bazı temsilcileriyle birlikte yaşlılarımızın, büyüklerimizin ellerini öpmeye, bayramlaşmaya geldik” dedi. Gençlere de seslenen Dokur, “Bizler de bir gün yaşlanacağız ve bizler de ziyaretçilerimizin gelmesini bekleyeceğiz. Bu nedenle anneleriniz, babalarınız yaşıyorlarsa onlara saygıda kusur etmeyelim ve yaşlılarımızı sevelim, sayalım” dedi.

Hayat Bakımevi’nde bayramlaşma

‘RAHAT, SAMİMİ, KALİTELİ’
Hayat Bakımevi sahibi ve yöneticisi Münübe Gürdoğan Serçe, ziayeretçilere ikramda bulunarak bakımevi hakkında bilgi verdi. Serçe‚ “Bakıma muhtaç hastalar yasal haklarını korunuyor. Müslüman usul ve adetlerine göre hizmet veriyoruz. Hastaların sadece tıbbi bakım değil, günlük ihtiyaçlarına ve yaşamlarına da el atıyoruz” dedi. Bakımevi sakinlerinin evlerinden alındığını ve akşam evlerine geri götürüldüğünü belirten Serçe, şunları söyledi: “Yaşlılarımızın zamanlarını güzel geçirebilmeleri için gemi ve park gezileri, müzik programları gibi değişik aktivitelerin yanı sıra okuma günleri gibi faaliyetlerimiz oluyor. Burada rahat, samimi ve kaliteli medikal bakım standartlarının olduğu bir yaşam alanı oluşturduk. Profesyonel hemşireler gözetiminde sürekli bakım desteği, ev rahatlığı, sağlıklı beslenme gibi hizmetler veriyoruz.”

Haberin Devamı

Hayat Bakımevi’nde bayramlaşma

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!