Güpegündüz okula giden kız çocuğunu kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Güpegündüz okula giden kız çocuğunu kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2023 10:04

Almanya’nın Rheinland-Pfalz eyaletinde cinsel suçlardan ceza almış eski bir suçlunun gündüz vakti 10 yaşındaki kız öğrenciyi okula giderken kaçırıp cinsel tacizde bulunması ülkenin gündemine oturdu.

Haberin Devamı

POLİS, pazartesi sabah yaşanan olayı akşam geç saatlerde kamuoyuna duyurdu. Açıklamaya göre, 61 yaşındaki zanlı sabah 07.45 sularında Edenkoben’de okula giden kız öğrenciyi zorla Audi A4 marka arabasına bindirdi. Daha sonra tarla yolundan giderek uzaklaştı. Saat 08.15 sularında bir görgü tanığı polisle irtibata geçerek hareket halindeki Audi marka araçta bir gariplik olduğunu belirtti. Ancak olay yerinde polis memurları şüpheli aracı bulamadı. Kızının okula gitmediğini öğrenen baba, saat 09.00 civarında polise kayıp ihbarında bulundu. Polis bölgede geniş çaplı bir arama başlattı. Civardaki tüm devriye ekipleri arabanın gittiği muhtemel yöne yönlendirildi.

KOVALAMACADA 3 TRAFİK KAZASI OLDU
Sabah 09.40 sularında 61 yaşındaki şahsın arabası Maikammern yakınlarındaki bir köy yolunda tespit edildi ve takibe başlandı. Şahıs son sürat A65 otoyolu üzerinden Kandel istikametine doğru kaçtı. Kovalamaca sırasından 3 trafik kazası meydana geldi ancak kimse yaralanmadı. Kandel-Süd yakınlarındaki B9 yolunda, polisler sonunda aracı durdurmayı başardı ve şahsı tutukladı. 61 yaşındaki zanlının tutuklanmaya direndiği belirtildi. Cinsel suçlardan sabıka kaydı bulunan zanlının 10 yaşındaki kız çocuğunu bu süre içinde istismar ettiği iddia edildi. Soruşturmayı yürüten hâkim, pazartesi günü adam kaçırma ve cinsel istismar şüphesiyle zanlı hakkında tutuklama kararı verdi. Polis kaçırılma olayını gören tanıklar arıyor. Görgü tanıklarının 06341-2870 numaralı telefondan bilgi verebilecekleri belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!