Günün ikinci yarısı yeniliklere ve sürprizlere açık

Güncelleme Tarihi:

Günün ikinci yarısı yeniliklere ve sürprizlere açık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2015 10:10

Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca.

Haberin Devamı

Koç

İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız. Bilindik, rutin ve sıradan olan her şeye uzak durulması gereken bir gündesiniz. Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Boğa

Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir. Bu durumu inkar etmek ya da bu konu üzerinde tartışmalara girmek yerine zamanı iyi kullanmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

İkizler

Beklenmedik teklifler ya da beklenmedik kişilerden gelen öneri ya da davetler söz konusu olabilir. Teklif veya önerileri dikkatle gözden geçirip, eğer gerçekten istiyorsanız, birkaç pürüzü sonradan halledecek şekilde kabul etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Yengeç


Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir. İmajınızı yenileyebilir veya güçlendirebilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve çevreniz tarafından takdir göreceğiniz birkaç gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Aslan

Kafanızda beklenmedik ışıklar yanabilir, ani gelişmeler, ya da kararlar gündeme gelebilir. Bir an da bambaşka bir yöne ilerleme, bambaşka işlerle uğraşma ya da farklı şeyler deneme isteğiniz söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Başak

İlişkilerinize ve iş birliklerinize daha geniş bir perspektiften bakmalı, daha detyalı analizler yapmalı ve kısıtlı bir bakış açısına hapis olmamalısınız. Bu sayede kendinizi zorlamadan ilişkileri güçlendirme şansı yaratabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Terazi

Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir. Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Akrep

Sağlığınıza, aşk hayatınıza veya maddi durumunuza olumlu etki sağlayacak davet, öneri veya teklifler söz konusu olabilir. Size de uygun gelirse veya yarar sağlayacağınıza inanırsanız, nasıl veya nerede önerilere icabet göstereceğinizi bulmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Yay

Bazı anlaşmalara veya kendiliğinizden koyduğunuz kurallara uymakta zorluk çekebilir ya da bu kurallara uymanın neşenizi kaçıracağını düşünebilirsiniz. Bu tür bir durumda, kuralların biraz dışına çıkma tercihini kullanacağa benziyorsunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Oğlak

Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir. Olası ani durumlar yeni ve keyifli çözümlerin ard arda gelmesi anlamına geleceği için, uzun zamandır kafanızı kurcalayan konuları netleştirebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Kova

Zarafetinizi korumalı, sabırlı olmalı ve çevrenizdeki kişilere şefkatle yaklaşmalısınız. Bu tavırlar arkadaş kazanmanızı ya da mevcut arkadaşlıklardaki sorunları çözmenizi sağlayabileceği gibi, bazı pazarlıklar söz konusuysa kazançlı çıkmanıza da yardımcı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Balık

Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler. Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz. Ardından, kurtarıcınıza teşekkür etmeyi sakın unutmayın! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kısmen gergin etkiler devredeydi veya şanssızlıklar yaşanabilir, ama gün içerisinde alışılmadık deneyimlere açık, yenilikler ihtiva eden ve heyecan verici saatlerde olacağız. Neptün faktörü öğle saatlerine kadar kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren ve yarın gün boyu ise, otorite konumundaki kişilerle(yönetici, baba, öğretmen v.b) ilişkilerimizde uyumu yakalayabilir, bu kişilerle ilişkileri yenileyebilir veya bu kişilerle ilgili sürpriz haberler alabiliriz. Yaratıcılığımız ve alışılmadık şeyler deneme isteğimiz yaşam motivasyunumuzu da arttıracaktır birkaç gün boyunca. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!