Gomez, Hummels ve Khedira yok Schweinsteiger şüpheli

Güncelleme Tarihi:

Gomez, Hummels ve Khedira yok Schweinsteiger şüpheli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 13:18

Almanya zorlu İtalya maçı sonrası futbolculardan fire verdi. İtalya maçında sakatlanıp çıkan golcü Mario Gomez yapılan muayeneden sonra kas yırtılması tespit edildi.

Haberin Devamı

Baldırında yırtılma olan golcü futbolcu, Avrupa Şampiyonası’nı kapattı. Takımının Fransa ile Perşembe akşamı oynayacağı yarı final ve olası final karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

HUMMELS SARI KART CEZALISI

Almanya’da golcü sorununun yanı sıra defansta da eksik var. Teknik Direktör Joachim Löw’ün defansın göbeğinde en çok güvendiği isim Mats Hummels ise sarı kart cezalısı. İtalya maçında sarı kart göre tecrübeli futbolcu, Fransa maçını tribünlerden izleyecek. Hummels’in yerine Löw, göbekte Boateng’in yanında bu kez Mustafi, Emre Can veya Höwedes’den birini oynatacak.

KHEDIRA’ DA YOK

Alman milli takımının kaptanı Schweinsteiger'in yarı finalde oynaması zor gözüküyor. Khedira'nında oynayamayacağı kesinleşti. Khedira'da İtalya maçında tıpkı Gomez gibi sakatlanıp maçtan çıkmak zorunda kalmıştı. Schweinsteiger’in perşembe gününe kadar yetişip yetişmeyeceği belli değil.

Haberin Devamı

BU DURUM BENİ ÇOK ÜZDÜ

Sakat ve sarı kart cezası nedeniyle ideal 11’den vazgeçmek zorunda kalacak olan Löw’ün morali bozuldu. Löw, “Çok acı bir durum. Turnuvanın en önemli maçlarında önemli futbolculardan yoksun olmak kötü.. Özellikle de Mario Gomez’in olmaması. Bu durum beni çok üzdü. Avrupa Şampiyonası’nda güçlü bir performans gösterdi. Sadece gollerle değil oyunuyla da takıma katkısı fazlaydı” dedi.

MARIO GÖTZE’Yİ OYNATACAK

Löw, Mario Gomez yerine forvette Mario Götze’yi oynatacak. Grup maçlarında forma giyen Mario Götze bekleneni verememişti. Sakat futbolcular ile ilgili yeni duruma alışmak gerektiğini belirten Löw, sakat ve cezalı durumundaki futbolcularını kastederek, “Bu yeni durumu kabul edip çözüm üretmek zorundayız. Bunu da yapacağız. Perşembe gününe kadar hazırlanacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!