Girişimciye diploma fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Girişimciye diploma fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 12:57

Frankfurt’ta faaliyet gösteren European School of Economics, Türk işletme ve öğrencilere yönelik Türkçe ‘İşletme Yönetimi Sertifikası’ programı düzenliyor. Akademisyenlerin ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin de ders vereceği program, 25 Ekim’de başlayacak.

Haberin Devamı

EUROPEAN School of Economics Frankfurt, Türkiye kökenli işletmeciler için sertifika programı düzenliyor. 25 Ekim’den itibaren üç ay sürecek eğitim programında, iş dünyasından uzman isimler, katılımcılarla bir araya gelecek.

Her pazar saat 14.00-16.00 arasında yapılacak derslere katılanlara ‘İşletme Yönetimi Sertifikası’ verilecek.

Programda iletişim ve müşteri ilişkileri, satış ve pazarlama, ekip ruhu kazanma, atıl kapasiteleri kullanabilme, muhasebe yönetimi ve vergi, stratejik ve uzun vadeli çalışma gibi konuların yanı sıra işletme, finans, pazarlama, reklamcılık ve marka yönetimiyle Türkiye ve Almanya’da ticaret gibi seminerler yer alacak.

KURSLAR DA BAŞLIYOR

Türkiye kökenli işletmecilerin eğitimlerine yeterli zaman ayıra­madıklarını savunan European School of Economics Yönetim Ku­rulu Başkanı Dr. İsmail Özkan, “İyi eğitim alamamalarında Almanca sıkıntısının da etkisi büyük. Biz de Frankfurt’ta Türkçe bir eğitim programı düzenleyerek, bu eksik­liği gidermek istedik. Ekim ayında Almanca kurslarımız da başlıyor. Interkulturelle Schule Rhein Main bünyesindeki ilkokul kayıtlarımız devam ediyor. Çok iyi bir kadroy­la yola çıktık ve bunun meyveleri­ni de toplamaya başladık” dedi.

İŞ DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİ DERS VERECEK

Sertifika programında Türk Alman Sağlık Vakfı Baş­kanı Prof. Dr. Yaşar Bilgin, Frankfurt Üniversitesi Marke­ting Bölüm Başkanı Prof. Dr. Thomas Otter, Mavi Jeans Avrupa Genel Müdürü Dr. Emin Cezairli, Denizbank Genel Müdürü Ahmet Mesut Ersoy, Deutsche Bank Ban­kamız Genel Müdürü Ergun Akıncı, Digiturk Avrupa Genel Müdürü Metin Akdoğan, AOK Hessen Pazarlama Müdürü Necati Suözer, İşbank Genel Mü­dürü Nevzat Burak Seyrek ve SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın gibi isimler de yer alacak.

Bilgi için 0177 - 936 55 82 numaralı telefondan veya www.ese-zertifikat.de internet adresinden bilgi alınabilir...

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!