‘Gerginlik bizleri de rahatsız ediyor’

Güncelleme Tarihi:

‘Gerginlik bizleri de rahatsız ediyor’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2018 10:41

Aşağı Saksonya’da faaliyet gösteren Türkiye kökenli işverenlerin ve üst düzey yöneticilerin bir araya gelerek oluşturdukları Türk Ekonomi Kulübü (TWC) üyeleri, Braunschweig’da buluştu.

Haberin Devamı

EYALETİN önde gelen işveren ve siyasetçileriyle zaman zaman bir araya geldiklerini, bu toplantılarda karşılıklı görüş alış-verişinde bulunduklarını belirten TWC Başkanı Hasan Kurtuluş, şunları söyledi:
Almanya’da yaşayan ve iş yaşamını burada sürdüren insanlar olarak Türkiye-Almanya arasında yaşanan gerginlikten bizler de rahatsız oluyoruz. Tarihten gelen dostluğumuzun devam etmesi için eyalet bazında üzerimize düşeni yapmayı kararlaştırdık. Bu bağlamda ilgililerle gerekli görüşmeler yapmaya, mevcut durumun hiç kimseye yarar getirmeyeceğini anlatmaya çalışacağız. Her zaman olduğu gibi, biz hiç kimseden bir maddi destek almayı düşünmedik. Aksine, özellikle eğitim alanında çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarına desteklerimizi sürdüreceğiz. Daha çok çocuğumuzun üniversiteyi bitirmesine, iyi bir meslek eğitimi almalarına yardımcı olmalıyız.”

BAKMADAN GEÇME!