Fantezi videosu rahibi işinden etti!

Güncelleme Tarihi:

Fantezi videosu rahibi işinden etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2015 11:14

New York’un önde gelen Rum Ortodoks kilisesi St. Spyridon’un 67 yaşındaki evli rahibi George Passias, 45 yaşındaki kilise okulu müdürü ile ilişki yaşadığı, onu hamile bıraktığı ve onu iç çamaşırları ile streç filme sarılı bir pastanın üzerine otururken ve ayakları ile yüzünü ezerken gösteren fetiş filmleri çektiği iddialarının ortaya atılmasının ardından istifa etti.

Haberin Devamı

Konuyu gündeme getiren New York Post gazetesi Passias’ın geçmişte Amerika Rum Ortadoks Piskoposluk Bölgesi Şansölyesi olarak görev yaptığını ve bu görevi sırasında ülkedeki tüm Rum Ortodoks papazlardan sorumlu olduğunu da belirtti.

SKANDAL KADININ KOCASI TARAFINDAN ORTAYA ÇIKARTILDI

Passias’ın Ethel Bouzalas isimli okul müdürü ile yaşadığı ilişki Bouzalas’ın kocasının şu anki Amerika Rum Ortodoks Piskoposluk Şansölyesi Piskopos Andonios Paropoulos’a ilişkinin detaylarını anlatan bir eposta göndermesi ile ortaya çıktı.

Papaz ve okul müdürüne ait seks kasetlerinin kendilerine isimsiz bir biçimde yollandığını belirten New York Post, Andonios Paropoulos’un ise kasetleri görmediğini “Ancak olayın tarafları ile yaptığı görüşmelerde kasetların varlığından haberdar olduğunu” söylediğini belirtti.

Kilise yetkilileri Passias’ın istifa ettikten sonra New York’taki evinden de ayrıldığını ve geçici olarak kızının Chicago’daki evine yerleştiğini açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!