Eski Cumhurbaşkanı, Bettina’sıyla üçüncü kez evlendi

Güncelleme Tarihi:

Eski Cumhurbaşkanı, Bettina’sıyla üçüncü kez evlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2023 12:19

Almanya’nın eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff, daha önceki yıllarda iki kez evlenip boşandığı eşi Bettina ile üçüncü kez evlendi. Wulff çifti bu konuda henüz bir açıklama yapmadığı halde, özel televizyon kanallarından RTL, Christian Wulff ile Bettina Wulff’un Hannover’deki ‘Herrenhaeuser Garten’ isimli lokalde evliliklerini en yakın dostlarıyla birlikte kutladığını duyurdu.

Haberin Devamı

BILD gazetesi de en yakın çevrelerinin Wulff çiftinin üçüncü evliliklerini doğruladıklarına yer verdi. Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletinin Osnabrück kentinde 1959 yılında dünyaya gelen Christian Wulff, ilk ve orta öğrenimden sonra aynı kentte Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. 1994 yılında avukat olarak çalışmaya başlayan Wulff, ilk evliliğini öğrencilik yıllarında tanıştığı kendisinden iki yaş küçük Christiane Vogt ile 1988 yılında yaptı. Bu evliliklerinden bir kızları dünyaya geldi. 1975 yılında CDU’ya üye olan ve 1980’li yıllarda aktif politikaya atılan Wulff, 2003-2010 yıllarında Aşağı Saksonya Eyalet Başbakanlığı yaptı. 2006 yılında eşi Christiane’den 18 yıl sonra boşanarak, iki yıl sonra kendisinden 14 yaş genç Bettina Körner ile evlendi ve aynı yıl bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Eski Cumhurbaşkanı, Bettina’sıyla üçüncü kez evlendi

Haberin Devamı

Eski Cumhurbaşkanı, Bettina’sıyla üçüncü kez evlendi

Eski Cumhurbaşkanı, Bettina’sıyla üçüncü kez evlendi
2016’DA YENİDEN EVLENDİ
2010-2012 yıllarında Almanya’nın cumhurbaşkanlığını yapan Christian Wulff, tanıdık bir iş insanından düşük faizli kredi aldığı suçlamalarına hedef olunca istifa etmek zorunda kalınca, evliliklerinde sıkıntı yaşandı. Wulff çifti 2013 yılında boşandı. Ancak iki yıl sonra yeniden birlikte yaşamaya başlayan çift, 2016 yılında yeniden evlendi. Ama bu evlilik de uzun sürmedi ve Christian-Bettina Wulff çifti 2018’de tekrar boşandı. Bu ayrılık da uzun sürmedi ve çift 2021 yılında yeniden birlikte yaşamaya başladı. 2018 yılından beri Almanya Uyum Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra avukat olarak hukuk danışmanlığı da yapan Christian Wulff, iki kez evlenip boşandığı ‘hayat arkadaşı’ Bettina Wulff ile üçüncü kez evlendi.

BAKMADAN GEÇME!