En büyük arzum Avrupa Şampiyonluğu

Güncelleme Tarihi:

En büyük arzum Avrupa Şampiyonluğu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 14:49

Avrupa şampiyonluğu unvan maçına çıkacak olan ağır sıklet boksör Erkan Teper, Sinan Şamil Şam’dan sonra bu unvanı alan ikinci Türk boksör olmak istiyor.

Haberin Devamı

Erkan Teper, Avrupa Profesyonel Bok Şampiyonu olmak için yoğun çalışıyor. Antrenörü eski boksör Oktay Urkal nezaretinde günde çift antrenman yapan Erkan Teper, 17 Temmuz'da Stuttgart kentinde İngiliz boksör David Price ile dövüşecek.

En büyük arzum Avrupa Şampiyonluğu


Profesyonel boksta şimdiye kadar Türkiye ağır sıklette Sinan Şamil Şam dışında Avrupa şampiyonu boksör çıkartmazken, Teper bu unvana sahip olan ikinci boksör olmak istiyor. Antrenörü Oktay Urkal, Teper'in çalışma temposundan çok memnun olduğunu söyledi.

En büyük arzum Avrupa Şampiyonluğu


BOL BOL KASETLERİNİ İZLEDİK

Erkan’ın güçlü bir bünyesinin bulunduğunu belirten Urkal “Dayanıklı bir boksör. Ağır idmanlar hiç itiraz etmiyor. Çalışma arzusu ve hırsından çok memnunum. Günde iki antrenman yapıyoruz. Kimi zaman da boks maçları yapıyoruz. Maçta uygulayacağımız taktiği Erkan çabuk kavradı. İngiliz boksör hem çok tecrübeli hem de güçlü. Onun bol bol kasetlerini izledik. Ama Erkan onu yenecek güçte” dedi.

Kıtalararası Şampiyonluk unvanı sahibi Erkan Teper ise “Bu maçı kazanıp Avrupa Şampiyonu olmak en büyük arzum. Altın kemeri alırsam kariyerimde yeni bir dönem başlayacak” dedi.

Teper, şimdiye kadar 14 kez dövüştü. Tümünü de kazandı. İngiliz boksör ise profesyonel boks kariyerinde 20 kez ringe çıktı. 15’i nakavt olmak üzere 18’ini kazandı. İki maçını da kaybetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!