EAKM Başkanı Fatma Polat oldu

Güncelleme Tarihi:

EAKM Başkanı Fatma Polat oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2023 12:29

Enfield Alevi Kültür Merkezi’nin, Edmonton’daki Britanya Alevi Federasyonu (BAF) merkez yerleşkesinde yapılan 3’üncü Genel Kurulu’nda başkanlığa Fatma Yıldırım Polat seçildi.

Haberin Devamı

ÜYELERİN yoğun katılım gösterdiği Genel Kurul, Mustafa Kılçık yönetimindeki 9 kişilik bağlama öğrencilerinin üç deyiş seslendirmeleriyle başladı. Akabinde Yadigar Aslan Ana, delil uyandırdı. Genel Kurul Divanı’na Mustafa Doğan, Maksut Demir, Hasret Bozdoğan ve Canan Kaya seçildiler. Faaliyet raporu, mali rapor ve denetim Kurulu raporlarının okunup onaylanmasının ardından yönetim kurulu seçildi. Fatma Yıldırım Polat Yönetim Kurulu Başkanı, Güneş Köseoğlu, Sabit Kurnaz ve Hasan Gül ise başkan yardımcısı seçildi.

EAKM Başkanı Fatma Polat oldu

Enfield Alevi Kültür Merkezi geçen dönem Eş Başkanları Dilek İncedal ve Hasan Gül, yaptıkları konuşmalarda şunları söylediler: “Enfield AKM, kurulduğu günden itibaren toplumumuzun taleplerini karşılamayı, bu inancı ileri taşımayı hedef ve ilke haline getirdi. Yüzlerce gencimize, öğrencimize eğitim, spor ve birçok alanda hizmet verdi ve vermeye de devam edecek. Enfield bölgesinde birçok okulda Alevilik dersleri yaygınlaştırıldı.”
EAKM Başkanı Fatma Polat oldu

EAKM Başkanı Fatma Polat oldu


 

BAKMADAN GEÇME!