Dinozor’da sıkıntılar son bulmuyor

Güncelleme Tarihi:

Dinozor’da sıkıntılar son bulmuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 13:56

Ligin en eski takımı Hamburg’da bu kez de futbolcular soyunma odasında kavga etti. Spahiç ile Holtby arasındaki gerginliğin kavgaya dönüşmesi son anda önlendi

Haberin Devamı

Bundesliga kurulduğundan beri ligde mücadele eden tek takım Hamburg. Ligin Dinozor lakaplı ekibi, son yıllarda sürekli sıkıntılar yaşıyor. Yeni sezona da sıkıntılı başlayan Hamburg’da sorunların biri bitiyor, diğeri başlıyor. Önce kupadan elendi. Hem de dördüncü lig takımına yenilerek kupaya veda etti. Hem prestij hem de kupadan alacağı parayı kaybetti.

Ardından Bayern Münih hezimeti geldi. Sezonun açılış karşılaşmasında beş farklı skorla yenildi.

Bayern Münih karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Hamburg, 5-0 yenilip büyük hayal kırıklığı yarattı. Aynı maçın devre arasında futbolcular da birbiriyle tartıştığı ortaya çıktı.

Maçın ilk yarısını 1-0 yenik kapatan Hamburglu futbolcular, kötü futbol ve yapılan hatalar nedeniyle moraller bozuk şekilde soyunma odasına girdi.

Teknik Direktör Bruno Labbadia devre arasında ikinci yarıda futbolculara sahada yapmaları gerekenleri anlattığı sırada Holtby’in takımı ateşlemek için bağırmasına Emir Spahiç tepki gösterdi. Genç futbolcuya ‘kapa çeneni, yoksa ben kapatırım’ çıkışı yapan Spahiç’i diğer futbolcular sakinleştirdi.

Bilindiği gibi Spahiç, geçen sezon bir maçtan sonra özel güvenlik görevlisini tokatladığı için Leverkusen yönetimi tarafından sözleşmesi tek taraflı feshedilip kadro dışı bırakılmıştı.

Kavgacı ve agresif kişiliğiyle tanınan Spahiç’in sakinleştirilmesinden sonra futbolcular sahaya çıktı. Ancak ikinci devrede de bir varlık gösteremeyerek dört gol daha yedi.

Sahadan da 5-0 yenik ayrıldı. Hamburg teknik heyeti şimdi bir yandan takımı Stuttgart maçına hazırlanırken, diğer yandan da bozulan moralleri düzeltme çabası gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!