Çocuklarını göremeyince cinnet getirmiş

Güncelleme Tarihi:

Çocuklarını göremeyince cinnet getirmiş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2022 10:06

Ludwigshafen’daki cinayet ve yaralama olayında Somalili saldırganın, çocuğunu göremediği için cinnet getirdiği ve kontrolünü kaybederek önüne gelene saldırdığı iddia edildi.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Ludwigshafen kentinde dün yaşanan ve iki kişinin hayatını kaybettiği olayda bıçaklı saldırganın 25 yaşındaki Somalili olduğu belirtildi. Sokak ortasında öğle saatlerinde gerçekleşen olayda, elinde bıçak bulunan saldırgan önce iki kişiye sataştı ve ardından 25 yaşındaki bir kişiyi bıçakladı. Daha sonra da yaralanan kişiye yardım için gelen 30 yaşındaki ikinci kurbanını da bıçaklayan saldırgan kaçmaya başladı. Her iki yaralı da olay yerinde hayatını kaybetti. Yaklaşık 500 metre ilerideki temizlik ürünleri satan bir mağazaya giren saldırgan, burada da 27 yaşındaki bir müşteriyi ağır şekilde yaraladı. Olay yerine gelen polis, saldırgana teslim olması için çağrı yaptı. O sırada kaçmaya çalışan saldırgan polis tarafından vuruldu. Saldırgan ve mağaza bıçakladığı 27 yaşındaki yaralı hastaneye kaldırıldı. Her ikisinin de hayatı tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, polis olayın tüm yönleriyle soruşturulduğunu açıkladı. Bıçaklı saldırgan ile mağdurların birbirlerini tanıyıp tanımadıklarının henüz bilinmediği belirtildi.
Rheinpfalz gazetesinde yer alan bir habere göre katil, çocuklarını görmek için öğle saatlerinde eski kız arkadaşının Ludwigshafen-Oğgersheim’daki evine gitti. Habere göre ikili arasında tartışma çıktı ve çocuklarını göremeyen Somalili kontrolü kaybederek saldırmaya başladı.

Çocuklarını göremeyince cinnet getirmiş

Çocuklarını göremeyince cinnet getirmiş

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!