Çocukların katili Paris’te yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Çocukların katili Paris’te yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2022 11:38

Almanya’nın Hessen eyaletine bağlı Hanau kentinde geçen hafta iki çocuğunun katil zanlısı olarak aranan Hint asıllı baba, Paris yakınlarında yakalandı.

Haberin Devamı

EYALET Kriminal Dairesi, olay sonrası katil zanlısı olarak tespit edilen Hintli babanın izini sürdü ve Fransa’ya kaçtığını belirledi. Fransız polisine cinayetle ve katil zanlısının kimliğiyle ilgili bilgi verildi. Eyalet Kriminal Dairesi’nden de bir ekip destek vermek amacıyla Fransa’ya gitti. Zanlı, cinayetten üç gün sonra Fransız polisinin düzenlediği operasyonla yakalanırken, polise direnmediği belirtildi. Katil zanlısı olarak yakalanan baba, Fransa’da yapılan ilk sorgusunda hakkında yapılan suçlamalarla ilgili konuşmadı. Hanau Savcılığı, zanlının yargılanmak üzere iadesi için başvuruda bulundu. Katil zanlısı babanın birkaç hafta içinde Almanya’ya getirileceği belirtildi.
Geçen hafta içinde işlenen cinayette, Hintli baba 7 yaşındaki kızı Mükhmanı’nın boğazını keserek öldürdü. 11 yaşındaki oğlu Jannatveer ise 9’uncu kattaki balkondan düştü. Ancak küçük çocuğun korkudan kendini mi attığı yoksa babası tarafından mı atıldığı henüz bilinmiyor. Ailenin Ekim 2021’de Hanau’ya taşındığı ve Hintli baba ile eşinin ayrı yaşadıkları belirtildi. Aile içi şiddet uygulayan adamın ancak gençlik merkezi yetkilileri eşliğinde çocuklarını görmesine izin verildiği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!