CHP'den İngiltere’de seçim atağı

Güncelleme Tarihi:

CHPden İngiltere’de seçim atağı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2015 13:23

Londra merkezli CHP İngiltere Birliği, seçim atağına geçti. Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden CHP İngiltere Birliği partinin iki önemli isimlerinden Mustafa Balbay ve Umut Oran ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Birleşik Krallık’da (İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda) 30-31 Mayıs tarihlerinde, Londra’da Olympia Sergi ve Konferans Merkezi ve Edinburg’da, Edinburg Başkonsolosluğun’da milletvekili genel seçimleri için oy kullanımı yapılacak.

ONUR AKIN COŞTURACAK

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden CHP İngiltere Birliği partinin iki önemli ismini ağırlamaya hazırlanıyor.

CHP İngiltere Birliği’nden yapılan açıklamaya göre 22 Mayıs Cuma günü CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 24 Mayıs Pazar günü ise CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran Londra’da yurttaşlarımızla buluşacak. Yine pazar günü, sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Onur Akın’ın katılacağı bir konser düzenlenecek.

CHP’DE BİRLEŞMEYE ÇAĞIRDI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İngiltere Birliği Başkanı Suna Akartuna şunları kaydetti: “Seçimlere iki haftadan kısa bir süre kala çok yoğun programları olmasına rağmen, milletvekillerimiz Mustafa Balbay ve Umut Oran davetimizi kabul ettiler ve bu hafta yurttaşlarımızla buluşmak üzere Londra’ya gelecekler.

Hakkındaki asılsız iddialar ve düzmece delillerle yıllarca haksız yere hapiste yatan sayın Mustafa Balbay ve partinin genç, dinamik ve cesur milletvekillerinden Umut Oran’ı ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz.

İngiltere’de oy kullanılmasına çok az bir süre kaldı. Seçim çalışmalarımıza çok daha yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Halkımız bu iktidarın gitmesi konusunda hem fikirdir. Toplumda genel istek ve kanı budur. Halk istiyor, öyleyse gidecekler. Hangi siyasi fikirden olursa olsun, istisnasız herkesi, nefret dolu siyasi iktidara karşı CHP’de birleşmeye davet ediyorum.”

Etkinlik: Mustafa Balbay
Yer: Bozcader Derneği Konferans Salonu
Adres : Old Library Building, Crompton Crescent, London N17 7LD.
Tarih: 22 Mayıs 2015, Cuma
Saat: 18.30

Etkinlik: Umut Oran
Yer: Hackney Round Chapel
Adres: Round Chapel Old School Rooms, Powerscroft Road, London E5 0PU
Tarih: 24 Mayıs 2015, Pazar
Saat : 18.30

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!