Canlı yayında sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Canlı yayında sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2023 09:47

ARD televizyonunda 16 yıl haberleri sunan 54 yaşındaki Caren Miosga, perşembe akşamı son kez çıktığı ekranda duygulu anlar yaşadı. “İyi akşamlar, ‘Tagesthemen’e hoş geldiniz” diyerek programı açan Miosga, haberlerin sonunda ise arkadaşlarının sürpriziyle karşılaştı.

Haberin Devamı

MIOSGA, meslektaşları tarafından genellikle güncel haberlerin gösterildiği dev ekranda havai fişek gösterileriyle uğurlandı. 20 meslektaşı stüdyoya gelerek ünlü spikeri alkışlarla uğurladı. ‘Tagesthemen’ ana haber programının diğer spikeri olan meslektaşı Ingo Zamperoni stüdyoya ilk giren kişi oldu. Zamperoni, duygulanan Miosga’ya “Öylece gitmene izin vereceğimizi sanmıyorsun değil mi” dedikten sonra, stüdyodaki dev ekranda havai fişekler patladı. Son programında pembe bir elbise tercih eden Miosga arkadaşlarına teşekkür ettikten sonra kameraya son bir kez el salladı ve seyircilere “Hoşça kalın!” diyerek veda etti.
Ana haberlerden önce yayınlanan ‘Panorama’ programının sunucusu Anja Reschke de Miosga’ya veda konuşması yaptı ve “Seni, eleştirel röportajlarını, net moderatörlüğünü ama özellikle de muzip olanlarını özleyeceğim” dedi. Miosga’nın yerini ‘Sportschau’ adlı spor haberlerinin eski sunucusu Jessy Wellmer devralacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!