Bulthaup’tan depremzedelere bağış

Güncelleme Tarihi:

Bulthaup’tan depremzedelere bağış
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2023 10:45

Vilsbiburg-Aich’daki Bulthaup mutfak mobilyası fabrikasının da katkısıyla kadınların evde hazırladıkları yiyecek ve tatlılardan elde edilen gelir depremzedelere bağışlandı.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Bavyera eyaletine bağlı Vilsbiburg-Aich’da bulunan Bulthaup GmbH&Co mutfak mobilyaları fabrikasının da katkılarıyla Türkiye’deki depremzedelere bağışta bulunuldu. Şirketin işçi temsilcisi Antonia Italia ve Personal Daire Başkanı Sebastian Richter ile Vilsbiburg Müslüman Cemaati Dernek Başkanı Mustafa Uçar’ın iş birliğinde, dernek bünyesindeki kadınların evlerinde yaptıkları yiyecekler ve farklı tatlılar fabrikanın kantininde satışa sunuldu. Kantin satışlarından 1606 Euro 50 cent gelir elde edildi. Şirket yönetimi de 3 bin 400 Euro katkı yaparak, bağış 5 bin Euro’ya tamamlanıp Mustafa Uçar ile Müslüman Cemaati Derneği Denetleme Kurulu Üyesi Alim Uçar’a teslim edildi. Yapılan bağış AFAD’ın hesabına havale edildi.

Bulthaup’tan depremzedelere bağış
SEL FELAKETİNDEKİ YARDIMLARINI HATIRLATTI
Başkan Uçar, Bulthaup şirket yöneticileri ile iş yeri işçi temsilcilerine verdikleri destek ve gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. “Yapılan yardım beni ve arkadaşlarımı çok duygulandırdı. Teşekkürler Bulthaup” diyen Uçar, kendilerinin de geçen yıl Almanya’nın Rheinland-Pfalz ve Kuzey Ren Vestfalya eyaletlerinde meydana gelen sel felaketinde zarar görenlere yardımda bulunduklarını hatırlattı. Aynı zamanda depremzedelere şu ana kadar 30 bin Euro bağış gönderdiklerini, Suriye’deki mağdurlar için briket evler yapılmasına ve Afrika’da farklı ülkelerde su kuyuları açılmasına katkıda bulunduklarını da söyledi.

BAKMADAN GEÇME!