Bu not mahalleyi karıştırdı!

Güncelleme Tarihi:

Bu not mahalleyi karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2023 11:54

Almanya’nın Münih kentinde bir arabaya yazıldığı iddia edilen not, internette çok konuşuldu. Reddit sitesinde yapılan paylaşımda bir kişinin, komşusunun otomobiline bir not bıraktığı belirtildi.

Haberin Devamı

ARACIN ön camına bırakılan notta, “Sayın araç sahibi, lütfen artık Englert Sokağı’na park etmeyin çünkü bu kadar çirkin bir araç görmeye dayanamıyorum (göz kanseri oluyorum). Teşekkür ederim” diye yazdı. Ancak Reddit’te yapılan paylaşımın gerçek olup olmadığı bilinmiyor. Yüzlerce kullanıcı ise yapılan paylaşımın altına yorum yaptı. Paylaşılan fotoğrafta aracın sadece ön camının küçük bir bölümü ve sileceklerle birlikte not görüldüğü için hangi aracın kastedildiği belli değil. Reddit kullanıcıları notta kastedilen aracın hangi araba modeline ait olduğunu da tartıştı.

Bu not mahalleyi karıştırdı

Kullanıcıların çoğu Fiat’ın Multipla modeli olduğu yorumlarını paylaştı. Bu aracın çok sayıda ulusal ve uluslararası otomobil dergisi tarafından sıralamalarda tüm zamanların en çirkin araçlarından biri olarak seçildiği belirtildi. Reddit’te bir kullanıcı ise “20 yıldan uzun süre sonra bile herkesin Multipla’nın en çirkin araba olduğu konusunda hemfikir olması ne güzel” yorumunda bulundu. Ancak kastedilen aracın bir Toyota Yaris ya da Daihatsu Charade olabileceği de belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!