Bu acıya yürek dayanmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu acıya yürek dayanmaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2023 11:00

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde, Renningen ve Weil der Stadt arasındaki B295 karayolunda meydana gelen trafik kazasında, Türkiye kökenli üç kardeşten ikisi hayatını kaybetti, biri ağır yaralandı.

Haberin Devamı

POLİSİN yaptığı açıklamaya göre 25 Ekim’de meydana gelen kazada, 22 yaşındaki Mercedes sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle yolun viraj olan bölümünde karşı şeride geçti ve içinde üç Türk kardeşin bulunduğu Mini Cooper marka otomobille çarpıştı. Polisin verdiği bilgiye göre, üç kardeşten 33 yaşındaki sürücü Tufan Doğukan Erol, emniyet kemeri takmadığı için araçtan fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki Taylan Erol ise kazadan 1 gün sonra hastanede hayata veda etti. Mini Cooper’in içerisinde bulunan 24 yaşındaki diğer kardeş ile 22 yaşındaki Mercedes sürücüsü ağır yaralı olarak çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Üç kardeşin kaza sırasında emniyet kemerini takmadığı ifade edildi.

Bu acıya yürek dayanmaz

Haberin Devamı

BİLİRKİŞİ ATANDI
Mercedes marka aracın karşı şeride nasıl geçtiği belirsizliğini korurken, Stuttgart Savcılığı kazanın nedenini araştırmak için bir bilirkişi görevlendirdi. Weil der Stadt şehrinde yaşayan ve kazada hayatını kaybeden Artvinli 2 kardeşin naaşları, 2 Kasım Perşembe günü, Sindelfingen DİTİB Ulu Camii’nde öğle vakti kalınacak cenaze namazı sonrası Sindelfingen Burghalden Mezarlığı’na defnedilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!