‘Bir gün işe gideceğim ve gelip beni öldürecek’

Güncelleme Tarihi:

‘Bir gün işe gideceğim ve gelip beni öldürecek’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2024 11:25

Yaklaşık 5 ay birlikte olduğu Plamen P.’den ayrılınca ‘eski sevgili terörü’ yaşayan Aysel İ., öldürüleceğini hissetmiş. Aysel’in, yakın arkadaşına, “Bir gün işe gideceğim ve eve hiç dönmeyeceğim. Gelip beni öldürecek” dediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ALMANYA, ayrıldığı Bulgar sevgilisi tarafından öldürülen Aldi süpermarketler zinciri çalışanı Aysel İ.’nin dramını konuşuyor. 48 yaşındaki Bulgar vatandaşı Plamen P., pazartesi akşamı saat 19.30 sıralarında Aldi’de çalışan eski sevgilisi Aysel İ.’nin yanına gitti. O sırada rafları düzenleyen Aysel İ., daha önce de kendisini rahatsız eden Plamen ile konuşmak istemedi. Bu sırada ikili tartışmaya başladı. Kısa süre sonra da yanında getirdiği yarı otomatik silahını çıkaran Plamen P., Aysel’i başından vurarak öldürdü. Ardından bir odaya giren katil intihar etti. Plamen P.’nin cinayeti işlemeden önce de Aysel’i sürekli takip ve taciz ettiği belirlendi. Bild gazetesi, Aysel İ.’nin eski erkek arkadaşı hakkında uzaklaştırma kararı çıkardığını yazdı. Gross Gerau İdare Mahkemesi’nde katilin adam yaralama suçlamasıyla 15 Şubat’ta hâkim karşısına çıkacağı belirtildi. Şikâyetçinin ise kurban Aysel İ. olduğu ifade edildi.

‘Bir gün işe gideceğim ve gelip beni öldürecek’
ACIMIZ ÇOK BÜYÜK
Yaklaşık 5 ay birlikte olduğu 48 yaşındaki Plamen P.’den ayrılınca resmen ‘eski sevgili terörü’ yaşayan 38 yaşındaki kadın öldürüleceğini de hissetmiş. Aysel’in, yakın arkadaşına, “Bir gün işe gideceğim ve eve hiç dönmeyeceğim. Gelip beni öldürecek” dediği belirtildi. Bild gazetesine konuşan ancak ismini açıklamayan Aysel’in arkadaşı, Plamen’in, cinayeti işlemeden önce de Aysel’e hayatı zindan ettiğini söyledi. 13 yıldır Almanya’da yaşayan Aysel İ.nin ağabeyi Altay İ. ise “Acımız çok büyük. O benim tek kız kardeşimdi. Çok eğlenceli, neşeli ve arkadaş canlısı bir insandı. Aysel vatandaşlığa geçmek için çok çalıştı, gece gündüz Almanca öğrendi. Çok çalışkan biriydi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!